Haklısınız hocam. Muhalif denen ama özünde kafir, legebeteci, vegan ve hatta balığın yanında ayran tüketen o hain grup reisimize "aga hani rahibi vermeyecekti, iki laf edip teslim etti hemen" diye saldırıyor, be hadsizler reis sizin gibi kafir mi ülkesinde rahip tutsun. İmamlar neyinize yetmiyor?
Kesinlikle hocam, gerekirse elimizde palalarla, sopalarla sokağa inmeliyiz ve bu legabeteci/cehapeci gruba göz dağı vermeliyiz. Hatta yanımıza mülteci kardeşlerimizi de almamız lazım. Ben şimdi iniyorum bu hainlerin kapılarını işaretleyeceğim, her şey daha güzel bir Türkiye için.
O ne yav öyle gavur dili. Bizim başımızda "İngilizceye Türkçe vevap veririm" diyen, kültür seviyesini belli etmek için İngilizce anonsa aldırış etmeyip Fransızca anons sonrası harekete geçen reisimiz var. Bizim bildiğimiz tek dil Türkçedir!
Hocam lozanı boş verin İstanbul depremi kapıda dua edin deprem olunca bir ülke bize savaş açmasın zaten ekonomi batar bir de savaş açılırsa.
Konu mizah ama ben mizah yapmayayım dedim.
Ulan iki dakika aşağı inelim bu kafirlere göz dağı verelim dedik, din kardeşimiz olarak görüp yardım ettiğimiz insanlar ben gittikten sonra evime girip karımı...
Hocam lozanı boş verin İstanbul depremi kapıda dua edin deprem olunca bir ülke bize savaş açmasın zaten ekonomi batar bir de savaş açılırsa.
Konu mizah ama ben mizah yapmayayım dedim.