Lozan antlaşması uzayacak mı?

Hocam lozanı boş verin İstanbul depremi kapıda dua edin deprem olunca bir ülke bize savaş açmasın zaten ekonomi batar bir de savaş açılırsa:(.
Konu mizah ama ben mizah yapmayayım dedim:(.

Savaş öyle kolay açılmıyor be. Hem de dünyanın en büyük 10 ordusu içindeysen.

Hocam lozanı boş verin İstanbul depremi kapıda dua edin deprem olunca bir ülke bize savaş açmasın zaten ekonomi batar bir de savaş açılırsa:(.

Hocam lüks karışık kuruyemiş yerken araya karışmış tuzlu çekirdek gibi oldunuz.

Savaş öyle kolay açılmıyor be. Hem de dünyanın en büyük 10 ordusu içindeysen.

Deprem olup hem ekonomi hem de ülke batarsa dünyanın ilk 11 de olsan bile yenemezsin.

Ne alakası var diyen ülke gelişecek mi anlamına da geliyor bu lozan sorusu, ben de mizah yapmadım sadece ve ülkenin maalesef gelişemeyeceği hatta belinin büküleceğini söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tövbe estağfirullah velimelkelim euzubillahmineşşeydanirracim bismil..
ne alaka ?

Deprem olup hem ekonomi hem de ülke batarsa dünyanın ilk 11 de olsan bile yenemezsin.

Hocam inan bana eğer savaş açacak olsalardı 6 şubat depremi olduğu ilk gün doğudaki bazı ülkeler saldırırdı batıdakiler o kadar açgözlü değil deprem için bir şey söyliyemiyeceğim 6 şubat depremini geçirmiş biri olarak tek tavsiyem deprem çantası hazırla bir de bu konuyu çok uzatmayalım çünkü bu sohbet mizah adına bunun konuşulacağı yer bu sohbetin altı değil teşekkürler.

Hocam inan bana eğer savaş açacak olsalardı 6 Şubat depremi olduğu ilk gün doğudaki bazı ülkeler saldırırdı batıdakiler o kadar açgözlü değil deprem için bir şey söyliyemiyeceğim 6 Şubat depremini geçirmiş biri olarak tek tavsiyem deprem çantası hazırla bir de bu konuyu çok uzatmayalım çünkü bu sohbet mizah adına bunun konuşulacağı yer bu sohbetin altı değil teşekkürler.

Kırıkkaledeyim deprem bana etki etmez önemli olan ülkem:(.

Ne alakası var diyen ülke gelişecek mi anlamına da geliyor bu lozan sorusu, ben de mizah yapmadım sadece ve ülkenin maalesef gelişemeyeceği hatta belinin büküleceğini söyledim.

E hocam iyide bunu herkes biliyor sorun ülkenin %52 sinin bu ve bunun gibi konulara ses çıkarmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı