22 Kasım 2021 Mesaj: 39 LPG'ye 19 kuruş zam geldi. Bu zam kaçıncı zam? Artık zaman da belirtmeli haber siteleri, ben sayamadım zamları. İnsanlar zam manyağı oldu, anlamıyoruz hangisi, hangisi. Kaynak Sözcü Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2021 Genişletmek için tıkla...
LPG'ye 19 kuruş zam geldi. Bu zam kaçıncı zam? Artık zaman da belirtmeli haber siteleri, ben sayamadım zamları. İnsanlar zam manyağı oldu, anlamıyoruz hangisi, hangisi. Kaynak Sözcü
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 22 Kasım 2021 #21 495477 dedi: Ateyiz misiniz hocam Erdoğan'a verilen her oy için hanemize sevap yazılıyor (!) Genişletmek için tıkla... Aboo bunu nasıl unuturum yaa? Cehennemin güzel ateşine gidiyorum helal et. Timur58 dedi: Hocam zaten seçim kaybedeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Her din den amin diyebilirim.
495477 dedi: Ateyiz misiniz hocam Erdoğan'a verilen her oy için hanemize sevap yazılıyor (!) Genişletmek için tıkla... Aboo bunu nasıl unuturum yaa? Cehennemin güzel ateşine gidiyorum helal et. Timur58 dedi: Hocam zaten seçim kaybedeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Her din den amin diyebilirim.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 22 Kasım 2021 #22 Bi sabah zam geliyor, bi akşam. Son düzenleme: 22 Kasım 2021
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 22 Kasım 2021 #23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 22 Kasım 2021 #24 425806 dedi: Burada 1.75? Genişletmek için tıkla... İstanbul'da 4 liraya alıyorum.
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 22 Kasım 2021 #25 Elan Morin Tedronai dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ah be reis... Değerini bilemedik. Reis geleceği tahmin etmiş yahu.
Elan Morin Tedronai dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ah be reis... Değerini bilemedik. Reis geleceği tahmin etmiş yahu.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 22 Kasım 2021 #26 Theguywholikestanks dedi: Ah be reis... Değerini bilemedik. Reis geleceği tahmin etmiş yahu. Eki Görüntüle 1223044 Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam yasaklanmış filmleri bile var şu an. Bir filminde Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yapıyordu mesela
Theguywholikestanks dedi: Ah be reis... Değerini bilemedik. Reis geleceği tahmin etmiş yahu. Eki Görüntüle 1223044 Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam yasaklanmış filmleri bile var şu an. Bir filminde Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yapıyordu mesela
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 22 Kasım 2021 #27 Elan Morin Tedronai dedi: Yanlış bilmiyorsam yasaklanmış filmleri bile var şu an. Bir filminde Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yapıyordu mesela Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elan Morin Tedronai dedi: Yanlış bilmiyorsam yasaklanmış filmleri bile var şu an. Bir filminde Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yapıyordu mesela Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Theguywholikestanks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer Roma / G.P.F.I 22 Kasım 2021 #28 401533 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin Simpsons'ı.
401533 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin Simpsons'ı.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 22 Kasım 2021 #29 1-2 TL'ye ekmek satarak fırıncılar ayakta duramaz. 4-5 TL olması kaçınılmaz yakında.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.640 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2021 #30 Arabada kullanamıyoruz şu zamlardan.