İyi de, işlemciniz nedir?
İyi de, işlemciniz nedir?
O işlemciye stok fan bile yetiyor.
İleriye dönük olarak bu güzeldir.![]()
Deepcool AG620-BK-ARGB AG620 BK A RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Deepcool AG620-BK-ARGB AG620 BK A RGB İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ucuza bu da var benzer performansta ama biraz daha sesli çalışır ve ışık falan yok.![]()
ID-COOLING SE-206-XT 4Pin PWM 2x120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-206-XT 4Pin PWM 2x120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
İyide ikincisinin indirimi bitince aynı fiyat oluyor LS 520'yle diğeride 400 lira az.
Sıvı soğutmalar, güzel görünüşe sahip olabilirler ama eksileri vardır.AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli?
İyi Sosyaller. Bugün neden sıvı soğutma tercih edilmemesi gerektiğini konuşacağız. Bazı Intel işlemcilere sıvı soğutma normal kullanıcıya da gerekebilir. O yüzden Intel için öneride bulunmuyorum ama "Sıvı Sızması, Fiyat, Performans, Ömür, Kasa Desteği" kısmı bütün işlemciler için aynıdır, AMD'ye...www.technopat.net
Sıvı soğutmalar, güzel görünüşe sahip olabilirler ama eksileri vardır.AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli?
İyi Sosyaller. Bugün neden sıvı soğutma tercih edilmemesi gerektiğini konuşacağız. Bazı Intel işlemcilere sıvı soğutma normal kullanıcıya da gerekebilir. O yüzden Intel için öneride bulunmuyorum ama "Sıvı Sızması, Fiyat, Performans, Ömür, Kasa Desteği" kısmı bütün işlemciler için aynıdır, AMD'ye...www.technopat.net
Hocam hiç soğutmanın patladığını duymadım şahsen ve kule tipinin montaj ve bakımları daha kolay sıvı soğutmalara göre.Montaj ve bakımı kolay mı? Patlama olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.