Arkadaşlar sizce 2800TL'ye LS2 Rapid almak mı mantıklı yoksa 3400TL verip LS2 Rapid 2 mi almak mantıklı olur fiyat farkında değer mi? Ya da 3500 civarına önereceğiniz kask var mıdır?
Hocam karşılaştırmaya göre rapid 2'nin ECE sertifikası daha güncel ve standartları daha iyi olan bir sertifika fakat rapid 2'de FF353 rapid modelindeki NBR ve DOT sertifikaları gözükmüyor o kısımda kafam karıştı acaba o sertifikaları yok mu? sizce hangisi daha iyi?Buradan kendine göre kıyaslama yapabilirsinLS2 FF353 Rapid Mat Siyah - LS2 Rapid 2 Nardo Gri Karşılaştırması - Epey
Epey - LS2 FF353 Rapid Mat Siyah - LS2 Rapid 2 Nardo Gri özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Hocam orasını bilemedim ama ben normal rapid 1 öneririmHocam karşılaştırmaya göre rapid 2'nin ECE sertifikası daha güncel ve standartları daha iyi olan bir sertifika fakat rapid 2'de FF353 rapid modelindeki NBR ve DOT sertifikaları gözükmüyor o kısımda kafam karıştı acaba o sertifikaları yok mu? sizce hangisi daha iyi?
Arkadaşlar sizce 2800TL'ye LS2 Rapid almak mı mantıklı yoksa 3400TL verip LS2 Rapid 2 mi almak mantıklı olur fiyat farkında değer mi? Ya da 3500 civarına önereceğiniz kask var mıdır?
c10 hoşuma gitti ama sharp testini bulamadım.3500 verecekseniz hjc C10, Scorpion exo 391 bakın bence.
C10 hoşuma gitti ama sharp testini bulamadım.
2800TL'ye LS2 Rapid almak mı mantıklı yoksa 3400TL verip LS2 Rapid 2 mi almak mantıklı?
Hocam bütçe en fazla Scorpion exo 391'e yetiyor, alsam pişman eder mi? Motosikletim Tvs Raider 125.Doğrudan ikisini de almamak mantıklı. Bütçenizi biraz daha yükseltip en azından Scorpion exo 491 almanızı öneririm.
LS2'den iyidir. Etmez.Alsam pişman eder mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.