Lti yetişir mi?

Tabii ki de biter soru mu bu? 120 günün var Lti'nin üstüne 2,3 konu daha bile bitirirsin bu kadar günde.

Eyvallah hocam teşekkürler. Dershanedeki rehberlikçi sağ olsun kaygı salmaktan başka bir şey yapmadığı için bitireceğime inanıyorum ama işte rehberlikçi bugün bana diyor ki millet çoktan alan denemelerine başladı AYT de lti için en az 2 buçuk 3 ay lazım bilmem ne saçma saçma konuşuyor.

Eyvallah hocam teşekkürler. Dershanedeki rehberlikçi sağ olsun kaygı salmaktan başka bir şey yapmadığı için bitireceğime inanıyorum ama işte rehberlikçi bugün bana diyor ki millet çoktan alan denemelerine başladı AYT de lti için en az 2 buçuk 3 ay lazım bilmem ne saçma saçma konuşuyor.
Günümüzde dershaneler ticarethane gibi işliyor. Öğrencileri, öğrenci olarak değil müşteri olarak görüyorlar. Limit konusu müfredatta zaten uzun bir konu değil ve çok zor da değil. 2 haftada onu halletseniz, türev ve integral için 3.5 ay kalıyor. 3.5 ayda türev ve integral konularını bitiremezsin diyen birisi benim gözümde eğitimci değildir.

Hocam rehberci işte ne beklersin. Demek zamanında kendisi de 3 ayda yetişitiremediği için rehber öğretmeni olmuş anca :D Şaka bir yana çok rahat yetişir hocam kaygılanmayın, diğerlerinin alan denemelerine girmesi bir şey değiştirmiyor belki onların da başka konularda çatlakları var. Diğer hocamın dediği gibi limit konusunu 2 haftada falan bitirirsiniz. Diğer 2 konu ile birlikte 1,5 aya falan rahat biter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı