3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #1 PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım)
PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım)
Çözüm Nizel G 19 Temmuz 2023 Varolan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root).
Varolan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root).
Rona Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.090 Makaleler 5 Çözümler 303 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 3507Enes dedi: PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Normal kurulumu yaparken Windows'un yanına kur seçeneğini seçeceksiniz. Alternatif olarak Linux Mint Xfce bakabilirsiniz. Onda da macOS temalandırması yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
3507Enes dedi: PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Normal kurulumu yaparken Windows'un yanına kur seçeneğini seçeceksiniz. Alternatif olarak Linux Mint Xfce bakabilirsiniz. Onda da macOS temalandırması yapabiliyorsunuz.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Temmuz 2023 #3 Tema olarak elementary OS'a da bakabilirsiniz. @Rona hocam söylemeden söyleyeyim, bi tık az güncelleme alan, günceli bile eski bir dağıtımdır. Artı 0 Eksi
Tema olarak elementary OS'a da bakabilirsiniz. @Rona hocam söylemeden söyleyeyim, bi tık az güncelleme alan, günceli bile eski bir dağıtımdır.
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #4 Rona dedi: Normal kurulumu yaparken Windows'un yanına kur seçeneğini seçeceksiniz. Alternatif olarak Linux Mint Xfce bakabilirsiniz. Onda da macOS temalandırması yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce Kasıyor hocam 2 GB RAM var Nizel G dedi: Tema olarak Elementary OS'a da bakabilirsiniz. @Rona hocam söylemeden söyleyeyim, bir tık az güncelleme alan, günceli bile eski bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Elementary OS da kurulurken PC ısınıp kapanıyor Elementary OS da kurulurken PC ısınıp kapanıyor @Nizel G @Rona 30GB yer ayırdım denemek için ona kurmak istiyorum Artı 0 Eksi
Rona dedi: Normal kurulumu yaparken Windows'un yanına kur seçeneğini seçeceksiniz. Alternatif olarak Linux Mint Xfce bakabilirsiniz. Onda da macOS temalandırması yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Linux Mint Xfce Kasıyor hocam 2 GB RAM var Nizel G dedi: Tema olarak Elementary OS'a da bakabilirsiniz. @Rona hocam söylemeden söyleyeyim, bir tık az güncelleme alan, günceli bile eski bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Elementary OS da kurulurken PC ısınıp kapanıyor Elementary OS da kurulurken PC ısınıp kapanıyor @Nizel G @Rona 30GB yer ayırdım denemek için ona kurmak istiyorum
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 19 Temmuz 2023 #5 3507Enes dedi: PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Yanına kur seçeneği ile kurabilirsin. Gnome arayüzlü bir dağıtım seçebilirsin eğer MacOS görünümü istiyorsan. Artı 0 Eksi
3507Enes dedi: PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Yanına kur seçeneği ile kurabilirsin. Gnome arayüzlü bir dağıtım seçebilirsin eğer MacOS görünümü istiyorsan.
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #6 kyujin dedi: Yanına kur seçeneği ile kurabilirsin. GNOME arayüzlü bir dağıtım seçebilirsin eğer macOS görünümü istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Tema kuracağım teşekkürley yindece kyujin dedi: Yanına kur seçeneği ile kurabilirsin. GNOME arayüzlü bir dağıtım seçebilirsin eğer macOS görünümü istiyorsan. Genişletmek için tıkla... 30GB'lık alan ayırdım ona kurmak istiyorum Artı 0 Eksi
kyujin dedi: Yanına kur seçeneği ile kurabilirsin. GNOME arayüzlü bir dağıtım seçebilirsin eğer macOS görünümü istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Tema kuracağım teşekkürley yindece kyujin dedi: Yanına kur seçeneği ile kurabilirsin. GNOME arayüzlü bir dağıtım seçebilirsin eğer macOS görünümü istiyorsan. Genişletmek için tıkla... 30GB'lık alan ayırdım ona kurmak istiyorum
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Temmuz 2023 #7 Yeter 30 GB. Gelişmiş disk biçimlendirmeden /'a ver direkt uğraşmadan. Artı 0 Eksi
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #8 Nizel G dedi: Yeter 30 GB. Gelişmiş disk biçimlendirmeden /'a ver direkt uğraşmadan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi Rufus'la yazdırıyorum Hoş geldiniz de birşeyşer denetliyor hocam sonraki diyeceğim. Disk bölümlemede var olan bir disk bölümüne kur mu diyeceğim? @Nizel G @kyujin @Linux Aliskanligi Son düzenleme: 19 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Yeter 30 GB. Gelişmiş disk biçimlendirmeden /'a ver direkt uğraşmadan. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi Rufus'la yazdırıyorum Hoş geldiniz de birşeyşer denetliyor hocam sonraki diyeceğim. Disk bölümlemede var olan bir disk bölümüne kur mu diyeceğim? @Nizel G @kyujin @Linux Aliskanligi
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Temmuz 2023 #9 3507Enes dedi: Tamamdır hocam şimdi Rufus'la yazdırıyorum Hoş geldiniz de birşeyşer denetliyor hocam sonraki diyeceğim. Disk bölümlemede var olan bir disk bölümüne kur mu diyeceğim? @Nizel G @kyujin @Linux Aliskanligi Genişletmek için tıkla... Gelişmiş veya elle ayarla seçerek 30 GB bölümü ext4 biçimlendirip /'a atayın. Yapmazsanız görsel paylaşın. Artı 0 Eksi
3507Enes dedi: Tamamdır hocam şimdi Rufus'la yazdırıyorum Hoş geldiniz de birşeyşer denetliyor hocam sonraki diyeceğim. Disk bölümlemede var olan bir disk bölümüne kur mu diyeceğim? @Nizel G @kyujin @Linux Aliskanligi Genişletmek için tıkla... Gelişmiş veya elle ayarla seçerek 30 GB bölümü ext4 biçimlendirip /'a atayın. Yapmazsanız görsel paylaşın.
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #10 Nizel G dedi: Gelişmiş veya elle ayarla seçerek 30 GB bölümü ext4 biçimlendirip /'a atayın. Yapmazsanız görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Görsel atayım hocam bir dk Hocam şu an meşgul olacağım akşam yekrar yazacağım 8 7 gibi. @Nizel G kuracak olduğum disk 30GB onu seçip sonraki mi demem lazım Son düzenleme: 19 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Gelişmiş veya elle ayarla seçerek 30 GB bölümü ext4 biçimlendirip /'a atayın. Yapmazsanız görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Görsel atayım hocam bir dk Hocam şu an meşgul olacağım akşam yekrar yazacağım 8 7 gibi. @Nizel G kuracak olduğum disk 30GB onu seçip sonraki mi demem lazım