3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #1 PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım)
PC'de Windows 7 var ve bende Lubuntu kurmak istiyorum nasıl kurabilirim? (macOS teması kurarak kullanacağım)
Çözüm Nizel G 19 Temmuz 2023 Varolan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root).
Varolan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root).
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 19 Temmuz 2023 #11 Varolan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root). Artı 0 Eksi Çözüm
Varolan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root).
KS KS 3507Enes Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 988 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #12 Nizel G dedi: Var olan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 1869063 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root). Genişletmek için tıkla... Var olan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30GB'a kuruyorum ve sonraki diyorum İkisi de aynı mı? Hocam ben şimdi yatıyorum yarın kalktığım zaman deneyeceğim iyi akşamlar. @Nizel G teşekkürler hocam kurdum. Son düzenleme: 20 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Var olan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30 GB boş alana kurmalısınız. İsterseniz elle de yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 1869063 30 GB alanı EXT4 biçimlendirip /'a atayın (root). Genişletmek için tıkla... Var olan disk bölümü üzerine kur seçeneği ile 30GB'a kuruyorum ve sonraki diyorum İkisi de aynı mı? Hocam ben şimdi yatıyorum yarın kalktığım zaman deneyeceğim iyi akşamlar. @Nizel G teşekkürler hocam kurdum.