Lucid rüya gören var mı?

Ben de bundan yıllar önce görmüştüm. İlkokul sınıfımdaydım ve sınıfta köstebekgillerdeki köstebekler vardı. Daha sonra bunlar gerçek olamaz ki ben rüyadayım o zaman dedim ve bilerek kendimi iyice sıkarak kendimi uyandırdım.

Bende kendimi sıkarak uyandirabiliyordum. Olmazsa ağlamaya falan çalışıyordum😄.

Masakka Astral seyahat ile ilgili bir anlattığı videolar vardı. Şahsen çok inanmıyorum ama baya inananı var. Mantıklı gelmiyor ama aslındada ruhun bedenden ayrılması mantıklı. Ama sonra ruh təkrar bedene nasıl giriyor onu anlamıyorum.

Ben de bundan yıllar önce görmüştüm. İlkokul sınıfımdaydım ve sınıfta köstebekgillerdeki köstebekler vardı. Daha sonra bunlar gerçek olamaz ki ben rüyadayım o zaman dedim ve bilerek kendimi iyice sıkarak kendimi uyandırdım.

Benzeri olmuştu bana da. Mor renkli bir çöldeydim uzakta tepeler vardı, hemen önümde kapkara büyük bir delik vardı, yanımda siyah kuru uzun bir ağaç vardı, o zamanlar sık sık Keloğlan izliyorum rüyamda da Keloğlan'dan uzun ve huysuz var. Bir an dedim ki bu gerçek olamaz onlar çizgi film ve rüyada olduğumu anladım direkt uçmaya başladım çok iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı