Lütfen Grundig leptop kullananlar yardımcı olabilir mi?

Batuhan06

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Grundig notebook alacağım ama önce şunu belirtmek isterimki elim kolum bağlı yani gönül isterki bi asus yada dell gibi bi notebook almak fakat alırsam bi tek grundig alabilirim... Esas soruya gelcek olursak eyer sizce grundik notebook almaya değer mi ? Yani aramızda kullanan arkadaşlar varmı ? Varsa eyer lütfen cevaplayın... Ayrıca dediğim gibi elim kolum bağlı yorum olarak şu şu marka alsan daha iyi olur demeyin çünkü kredi kartı kullanma gibi bi seçeneyim yok alırsam elden taksitle tanıdık bi bayiden alıcam o yüzden teknosa yada vatan computer gibi yerlerden alamıyorum yoksa şu leptopa vereceğim paraya çok daha iyilerini alabilceğimin farkındayım ama dediğim gibi elim kolum bağlı vede leptopda merakım var sizce verdiğim para değer mi ? Yada illaki işimi görür fakat çok fazla sorun çıkarır mı? 2 leptop arasında kaldım özellikleri şöyle:

1= (12 ay boyunca 200-220 TL ödicem )
  • Özellikler
  • İşlemciIntel® Core™ i7 İşlemci i7-3632QM 2.20GHZ 6MB (up to 3.20GHz)
    İşletim SistemiWindows 8
    Ekran15.6" WXGA (1366 x 768)
    Bellek6GB DDR-III
    Sabit Disk750 GB
    Ekran KartıNvidia GT740M 2GB
    Optik SürücüDVD-RW
    Bağlantı NoktalarıUSB2.0 x 2 , USB3.0 x 1 , VGA Çıkışı x 1 , HDMI x 1 , Audi Combo Jack x 1 , Kart Okuyucu (SD/SDHC/SDXC/MMC)
    Ağırlık (kg)2.4 Kg
    BataryaVar
    Garanti Süresi24 Ay
    [TBODY] [/TBODY]
2= ( 12 ay boyunca 180-190 TL ödicem )
  • Özellikler
  • İşlemciIntel® Core™ i5 İşlemci i5-3210M 2.50GHZ 3MB (up to 3.10GHz)
    İşletim SistemiWindows 8
    Ekran15.6” WXGA(1366 x 768)
    Bellek4GB DDR-III
    Sabit Disk500 GB
    Ekran KartıNvidia GT740M 1GB
    Optik SürücüDVD-RW
    Bağlantı NoktalarıUSB 2.0 x 2 , USB 3.0 x1 , VGA çıkışı x 1 , HDMI x 1 , Audio Combo Jack x 1
    Ağırlık (kg)2.4
    BataryaVar
    Garanti Süresi24 Ay
    [TBODY] [/TBODY]
Bu leptoplar işimi görür fakat genel marka ile sizce sorun çıkarır mı yani her ay servise göndermek zorunda kalır mıyım ?

Valla arkadaşım ben şahsen Grundig laptop hiç kullanmadım daha önce, ama deseydinki casper alayım kesinlikle alma derdim. Grundig nasıldır bir fikrim yok, ne desem yalan demiş olurum sana. Ama şunu bilki çok kalitesiz bir marka olmadığı sürece elektronik alet almak birazda şans işidir. Asus aldım dersin bakarsın üç aya araz çıkarır, Grundig aldım dersin bi bakarsın iki, üç sene hiç arıza çıkarmaz. Bence alırken bi bismillah de öyle al, ha bide i7 olanı almanı tavsiye ederim. Umarım hakkında hayırlı olur ve sorunsuzca güle güle kullanırsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı