Lumia 1320 Kilit Ekranında Renkler Birbirine Karışıyor

ogzclk

Hectopat
Daha fazla  
Telefonda bir renk sorunu var. Tuş kilitliyken ekrana çift tıklayınca kilit duvar kağıdını gösteriyor ya orada renkler birbirine karışıyor gibi. Değişik bir şey oluyor yani. Ama sadece çift tıklayınca oluyor sonradan yandaki tuş kilidi düğmesine basınca düzeliyor ekran rengi. Neden böyle oluyordur? Sıfırlasam düzelir mi, yoksa servise falan mı vermem gerek ? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Merhaba, ben de 1320 kullanıyorum, ve onu sorunu ben de yaşıyorum fakat telefonu sıfırlamanı istemem, cyan sürümünü beklemeni isterim, gelecek güncelleme ile düzelecektir. Ondan sonra karar verirsin o renk sorunu yaşadıktan sonra kapatıp açarak sorunu çözebilirsin şimdilik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben de 1320 kullanıyorum, ve onu sorunu ben de yaşıyorum fakat telefonu sıfırlamanı istemem, cyan sürümünü beklemeni isterim, gelecek güncelleme ile düzelecektir. Ondan sonra karar verirsin o renk sorunu yaşadıktan sonra kapatıp açarak sorunu çözebilirsin şimdilik.
Servise götürmeme gerek yok yani.

Aynen şimdilik gerek yok dediğim gibi gelecek güncelleme bu hataları baz alarak geliştirilip sunulacak bizlere o yüzden beklemeni isterim.

Güncelleme telefondan telefonu fark edecek modellere göre gelecek, onumuzdeki temmuz ayında kesin gelmesi bekleniyor, 1320 modeli ise yeni bir model olduğu için diğer telefonlara nazaran erken gelecek, 1520nin hemen arkasından gelecek, yakında wp ekibi belirtir zaten gönlün rahat olsun :)

Güncelleme telefondan telefonu fark edecek modellere göre gelecek, onumuzdeki temmuz ayında kesin gelmesi bekleniyor, 1320 modeli ise yeni bir model olduğu için diğer telefonlara nazaran erken gelecek, 1520nin hemen arkasından gelecek, yakında wp ekibi belirtir zaten gönlün rahat olsun :)
Eyvallah kardeş :) Aslında tel benim degil bir arkadaşımında ona yardımcı olmak için konu açtım buraya fazla anlamıyor o. Sag ol bakalım inşallah düzelir güncellemeyle. Bir de bir şey soracam ben 1520 almayı düşünüyorum su an pahalı ama almaya deger mi sence kullandım magazalarda güzel ama ne bileyim daha once hiç wp telefonum olmadı güvenebilir miyim bu telefona ?

Ov 1520 deme bana almak istediğim telefon oydu en başta zaten ama kısmet bunu almakmış. Tek sorun yani 6 inç ekran ama ben bunu sorun etmiyorum senin açından dedim. Ozellik bakımından ise 1320, 2kat ozelliklere sahip 2.3 ghz hıza sahip, full hd ekran ilk defa bu telefona konuldu, kamerası harikulade tam bir amiral gemi fakat 930 çıkmasıyla birlikte fikrim biraz daha değişti 930 daha etkileyici tasarıma sahip tek konu o.

1520 microsd kart girişi var ve 3400 mah pil gucune sahip çok çok iyi bi şey bu 930 ise kart girişi yok ve 2420 mah pile sahip ki bu da fark edecek seviyede. Benim goruşum eğer oaran varsa 1520'yi gonul rahatlığıyla alabilirsin. Ve mağaza gelişiyor artık sorun edicek bir şey kalmadı. Pişman olmayacağın bir makine ve bende arkadaşıma aldırdım korkuyordu başta ama şimdi hiçte öyle bir durum yok.

Ov 1520 deme bana almak istediğim telefon oydu en başta zaten ama kısmet bunu almakmış. Tek sorun yani 6 inç ekran ama ben bunu sorun etmiyorum senin açından dedim. Ozellik bakımından ise 1320, 2kat ozelliklere sahip 2.3 ghz hıza sahip, full hd ekran ilk defa bu telefona konuldu, kamerası harikulade tam bir amiral gemi fakat 930 çıkmasıyla birlikte fikrim biraz daha değişti 930 daha etkileyici tasarıma sahip tek konu o.

1520 microsd kart girişi var ve 3400 mah pil gucune sahip çok çok iyi bi şey bu 930 ise kart girişi yok ve 2420 mah pile sahip ki bu da fark edecek seviyede. Benim goruşum eğer oaran varsa 1520'yi gonul rahatlığıyla alabilirsin. Ve mağaza gelişiyor artık sorun edicek bir şey kalmadı. Pişman olmayacağın bir makine ve bende arkadaşıma aldırdım korkuyordu başta ama şimdi hiçte öyle bir durum yok.
Valla kardeş hem yüksek özellikleri hemde 6 inç olduğu için istiyorum. Denedim magazada cok acayip bir şey süper ya. Hep düşünüyordum ilerde sorun olur mu diyede sen iyi anlattın. Bunu alacam inşallah. Magazayı kafama takmıyorum benim kullandıgım programların hepsi var. Bazıları hiçbir sey yok diye abartıyor wp yi kötülüyolar bilip bilmeden. Kardeş ben renk seçemiyorum ama ya beyaz hariç diğerleri arasında kaldım. Kırmızı düşünüyordum en basta ama onunda arkası parlak gerçi kılıf alırım ama ne bileyim digerleri de mat daha kaliteli duruyorlar. Her gün fikrim degisiyor karar veremiyorum ne dersin sen ?

Bana göre sarı renk al, kırmızı da iyi ama zevk işi bu dostum, siyah kaba bi gorunum katıyor beyaz da kirlenme olayı var, kılıf alırsın zaten bi sure sonra göz alışıyor, şahsen 1320de siyah renk elimdeki şu aralar orijinal sarı kapak alacam eğer incemele izlediysen yutup da sarı renk daha hoş zaten satılabilir arka kapaklar var beğenmedin 2 ay sonra 40 lira verip istediğin kapağı alabilirsin bence, ve bu aldığın renkler emin ol çok hoş yani kılıf takmaya gerek kalmaz tabi koruma amaçlı alacan o kesin çunku ekran buyuk olunca daha dikkatli oluyorsun emin ol :) Sarı renk almanı tavsiye ederim hoş ve göz alıcı aşırı değil kararında ve tadında yani kırmızı da ama öyle bundan sonra karar sana kalmış dostum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı