Arkadaşlar son 1 haftadır doğru düzgün şarj edemiyorum telefonu. Nokia şarj aletini Samsung telefonda kullanmayla başladı. O günden beri düzgün şarj olmuyor telefon başka şarj aletleriyle de denedim. Olmuyor geçen sabaha kadar bıraktım %25 den %64 e kadar doldurmuş . Ne yapmalıyım batarya birleşik olduğundan yenisini alamam garantiye mi veriyim?
Şarja takılı bırakın. Kendisi açılacaktır şarjı 5 % olduğu zaman. Lumia 1320 bende kullandım. Şarj aleti gerçekten çok iyi. Voltajından olsa gerek diğer cihazları 20-30 dakikada şarj ettiğine şahit oldum.
Şarja takılı bırakın. Kendisi açılacaktır şarjı 5 % olduğu zaman. Lumia 1320 bende kullandım. Şarj aleti gerçekten çok iyi. Voltajından olsa gerek diğer cihazları 20-30 dakikada şarj ettiğine şahit oldum.
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum . Telefonu pazartesi günü teleservice yetkili servisine verdim çarşamba günü tamiri yapıldı bitti perşembe günü gidip aldım eğer aynı sıkıntısı olan varsa olay şu şarj soketini değiştiriyorlar birde telefonu sıfırlıyorlar.