Lumia 1320 Şarj Sorunu

mehmetalca35

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2013
Mesajlar
278
Yer
Buca, İzmir, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar son 1 haftadır doğru düzgün şarj edemiyorum telefonu. Nokia şarj aletini Samsung telefonda kullanmayla başladı. O günden beri düzgün şarj olmuyor telefon başka şarj aletleriyle de denedim. Olmuyor geçen sabaha kadar bıraktım %25 den %64 e kadar doldurmuş . Ne yapmalıyım batarya birleşik olduğundan yenisini alamam garantiye mi veriyim?
 
Şarja takılı bırakın. Kendisi açılacaktır şarjı 5 % olduğu zaman. Lumia 1320 bende kullandım. Şarj aleti gerçekten çok iyi. Voltajından olsa gerek diğer cihazları 20-30 dakikada şarj ettiğine şahit oldum.
 
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı yazıyorum . Telefonu pazartesi günü teleservice yetkili servisine verdim çarşamba günü tamiri yapıldı bitti perşembe günü gidip aldım eğer aynı sıkıntısı olan varsa olay şu şarj soketini değiştiriyorlar birde telefonu sıfırlıyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı