Lumia 1320 Windows 10'dan Windows 8'e nasıl dönebilirim?

tetik_23

Megapat
Merhaba arkadaşlar ben deneme amaçlı lumia 1320 telefonuma win. 10 preview yükledim, yüklemez olaydım telefon perişan oldu, derbeder oldu. Ben şimdi eski sürüm olan win 8.1 e nasıl geri döndüreceğim.
Lumia Recovery Tool indirip kurdum telefonu bağladım yazılım kontrolünden sonra bana telefonda mevcut olan yazılımın aynısın bu güncellemeyi indirip kura bilirsin, ben eski win. 8.1 sürümüne dönmek istiyorum oysa ki, bunu nasıl yapacağım.

Lumia 820 cihazıma dün yükledim ve akşam 8.1 Cyan sürümüne geri dönmüştüm. Nasıl döndüğümü anlatayım.
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569
Linkteki uygulamayı indir ve kur.
Daha sonra uygulamayı çalıştırmadan bilgisayarını yeniden başlat. (Ne işe yaradığını bilmiyorum bir kaç videoda programla alakalı sorunların bu şekilde giderildiğini görmüştüm).
Uygulamayı açtıktan sonra telefonunu usb kablosuyla bağla ve telefonunun algılaması için bekle.
Daha sonra sürümü tam hatırlamıyorum fakat 8.10 gibi sayılar vardı içerisinde.
O sürümü yükle.
Daha sonra telefonun kırmızı ekranda Nokia ibaresi ile kutucuk internet hızına bağlı olarak dolmaya başlıcak.
Yeniden başladığında temiz bir kurulum yapmanı öneririm. Telefon çok rahatlıyor. Kurulumunu gerçekleştir.
En azından ben dün akşam sorunsuz şekilde bu yöntem ile 8.1 Cyan'a dönmüştüm. Daha sonra telefon güncellemelerini denetle ve Denim sürümüne geç. Eğer hata olursa beni etiketlemen yeterli. Bilgim dahilinde yardım etmeye çalışırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı