Regalbeyin
Hectopat

Daha fazla  

- Meslek
 - Öğrenci

Ucuz olduğundan dolayı garantisinde bir sıkıntı yok değil mi ? Yani garantisi nokia tarafından dimi ?Güvenilirlik konusunda şüphen olmasın. Birkaç gün sonra da ben alışveriş yapacağım güven konusunda tereddütüm yok. Çevremde alışveriş yapan çok tanıdığım var.
Hayır ucuz olmasının sebebi de budur. Tüm servis işlemleri telefonu satan firmanın yetkili servisine aittir. Ürün garanti süresince hiç bir aksaklık olmadan teknik servisten ücretsiz yararlanabilecektir. Hepsiburada.com adresinden ilini seçerek satın alacağın ürünün tekniik servisinin nerede olacağına bakabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsan hepsiburada.com' a arızalı ürünü geri yollayarak servis işlemini onlara yaptırabilirsin. Ek olarak Nokia ürünlerinin servisi İstanbul ve Ankara illerinde mevcut.Ucuz olduğundan dolayı garantisinde bir sıkıntı yok değil mi ? Yani garantisi nokia tarafından dimi ?
Yani ucuz olmasının götürüsü yok. Değil mi ? Ve şunu sormak istiyorum. Buradan alırsam taksit olabiliyor mu Lumia 1320'ye ?Hayır ucuz olmasının sebebi de budur. Tüm servis işlemleri telefonu satan firmanın yetkili servisine aittir. Ürün garanti süresince hiç bir aksaklık olmadan teknik servisten ücretsiz yararlanabilecektir. Hepsiburada.com adresinden ilini seçerek satın alacağın ürünün tekniik servisinin nerede olacağına bakabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsan hepsiburada.com' a arızalı ürünü geri yollayarak servis işlemini onlara yaptırabilirsin. Ek olarak Nokia ürünlerinin servisi İstanbul ve Ankara illerinde mevcut.
Benim şehrimde teknik servis bulunmuyor. Eğer bir sorun varsa Nokia İstanbul ya da Ankara servisine kargolayıp yollayamaz mıyım ? Bu servis var mı Nokia'da ?Ülkemizde şubat ayından itibaren getirilen kanun ile telefon ve birkaç ürün de dahil taksit yapılmıyor. Ucuz olmasının tek götürüsü servisin her ilde olamaması bana göre. İstersen buradan ürünlerin hangi illerde servisinin olduğunu öğrenebilirsin. Yetkili Servisler - Hepsiburada.com
Her üründe mi böyle ? Yani başka bir siteden de alsam mesela Teknosa. Orada da Teknosa'nın nokia ekibi mi bakar ?Ürününüzü Nokia servisine değil. Hepsiburada.com' un Nokia ürünler için İstanbul ve Ankara' daki teknik servislerine yollayabilirsin her hangi bir arıza durumunda. İstersen hepsiburada.com' a yollayıp işi onlara devredebilirsin senin yerine onlar uğraşır. Ama buda servis süresine 2 gün olarak yansıyabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.