@Andron Fanboyluğunu bir yana at. Belli ki takip etmiyorsun WP'yi. Windows 10 ile gelecek özellikleri Google Amcaya aratırsan öğrenirsin. Yavaş yavaş Microsoft ciddileşiyor. Orda burda biliyorum diye gezinenler biri bir soru soruyor 300 kişi bakmış ama 1 kişi yanıt vermiş. Bu Xbox olayları, evrensel uygulama projesi var. Bilmeden konuşmayın. Uzmanıyım demiyorum ama bir bilene sorun.
@Silinen üye (sadece bildiğim tek geliştirici bu) abimize sor. Yoksa böyle konuşarak bilmeden hem kendinizi küçük düşürüyorsunuz hem de insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Gelişti, gelişiyor, gelişecek...
Eskiden bir teknoloji çağları bağlıyordu, taştı, demirdi, cilaydı.
Yuzyılları bağlıyordu, matbaaydı, pusulaydı vs.
İnsan ömrünü bağlıyordu, bilgisayardı, televizyondu vs.
Ama şu an teknoloji anları bağlıyor dostum.
An itibarı ile gelişiyor olaylar, daha birini sindiremeden diğeri geliyor.
Bu sebeple eğer teknoloji diyorsan at başı olacaksın, bu şart.
Daha bir şeylere yetişmeye çalışan bir sistemden bahsediyoruz, kaldı ki zamanla tur atacak IOS ve Android neredeyse WP'na.
Bu nedenle bıraksınlar yetişme işini, yenileri ile uğraşsınlar, olan zaten hazır orada neden WP alıp bir de yetişmelerini bekleyeyim ki? Alırım iyi kotu bir droid bakarım işime.
Windows 10 ile değişiklik olacak vs vs deniyor, görmeden bir şey diyemem. Şu an insider surumlerine bakıyorum, elbette sorunlu ve stabil değiller ama oyle ahım şahım bir şey de yok yani.
Her zaman para verdiğim bir marka varsa neden ona minnet edeyim, parasını veriyorum zaten. Başka da bağım olamaz, hep eleştirilmeli ki silkelensin şu markalar.