Lumia 525 canlı yayın izletir mi ?

gigaachad

Megapat
Merhaba ben Lumia 525 alacağım. Telefon youtube canlı yayın izletir mi ? Televizyon izletir mi ? Bunları bilmek istiyorum. Çözünürlük önemli değil. Net görünsün anlaşılsın olsun yeter benim için. Lumia 525 benim istediğim canlı yayınları izletebilir mi ? Younow yayınları falan. Cevap verenlere teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi denedim Younow'a girdiğimde Hoogle Play Store'dan uygulama indirmemi istiyor. Youtube'dan canlı yayın ise seyredilmiyor. Bu istemcinin desteklemediğini söylüyor. Bence Windows 10 ile beraber gelecek olan Microsoft Edge tarayıcısı ile bu eksikler giderilecektir. En azından Youtube için eminim diyebilirim.

Şimdi denedim Younow'a girdiğimde Hoogle Play Store'dan uygulama indirmemi istiyor. Youtube'dan canlı yayın ise seyredilmiyor. Bu istemcinin desteklemediğini söylüyor. Bence Windows 10 ile beraber gelecek olan Microsoft Edge tarayıcısı ile bu eksikler giderilecektir. En azından Youtube için eminim diyebilirim.

Insider kullanıyorum (W10 Mobile) şuan IE için kısıtlı olan sitelere girebilmek (Google Analytics) dışında bir fark yok video oynatımı konusunda sorunlar devam ediyor.

Yani canlı yayın izleyemezmiyim ? Bilgisayarda en çokta yaptığım birşeydi. Windows 10 ile düzelirmi? Younow sitesinden izlersem açılırmı sizce ?

Aynen bende canlı yayın izlemek istiyorum telefonda.
Bana izlemek istediğiniz bir şeyin demo linkini vs. gönderebilirseniz sizin için deneyebilirim. Windows 10 Technical Preview for Phones kullanıyorum.
Benim için denermisiniz ? Site olarak YouNow söylüyorum izleyebilirmisiniz acaba ?

Bağımsız geliştiricilerin yaptığı canlı tv uygulamaları var, Twitch için yine 8streams gibi resmi olmayan uygulamalar var. Youtube için de vardır bunlardan ama YouNow kullanılamıyor. Internet Explorer ile hiçbir canlı yayın izlenemiyor sanırım. Sistem Windows 8.1 Denim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı