Hocam Windows Phone yerine Xiaomi'nin eski modellerinden almanızı öneririm. Bende Redmi Note 4 cihaz mevcut, Custom ROM atarak halen yeterli performans alıyorum. İkinci el platformlarında vs. 300 tl civarında bulabilirsiniz.
Kanka 1GB RAM 8 GB depolama 5.0inç ekran ile hiçbir şey yapamazsın onun yerine daha iyi telefonlar al. Ve batarya acayip küçük galiba yanlış hatırlamıyorsam 1900MAh'dı yani 30dk-1saat falan dayanır şarjı.
Hocam bende Lumia 540 vardı, Windows 10 Mobile işletim sistemine güncellemiştim harikaydı, tek sıkıntısı mağaza yetersizliği. Kullandığım yıllar mağaza yetersizdi fakat şu an gayet zenginleştirilmiş bir mağazası var, bir ara ne var ne yok diye bakmıştım. Windows Phone'ların hayranıyım, o arayüzün güzelliği ve stabilliğini Android'de yaşayamadım. Bence alınır. Eğer mağaza Android kadar büyürse ben de tekrar alırım. Onun dışında seni her anlamda tatmin eder, ayrıca bilgisayardaki gibi mobil versiyonda da Insider olabiliyorsun. Etrafımdakilerin telefonu görünce bu ne diye ilgiyle yaklaşması da ayrı bir keyifti . Bence alabiliyorsan biraz daha üst model al.