Lumia 535 alınır mı?

Hocam Windows Phone yerine Xiaomi'nin eski modellerinden almanızı öneririm. Bende Redmi Note 4 cihaz mevcut, Custom ROM atarak halen yeterli performans alıyorum. İkinci el platformlarında vs. 300 tl civarında bulabilirsiniz.
 
Kanka 1GB RAM 8 GB depolama 5.0inç ekran ile hiçbir şey yapamazsın onun yerine daha iyi telefonlar al. Ve batarya acayip küçük galiba yanlış hatırlamıyorsam 1900MAh'dı yani 30dk-1saat falan dayanır şarjı.
O telefon için o özellikler gayet yeterli olur. İşletim sistemi çok güzeldi. Abarttığın gibi değil. Android olmadığı için o telefona rahat yetiyordu.
Kanka sadece WhatsApp mı desteklemiyor 4.5G falan da yok kamera desen 5MP.
Olay sadece kaç MP olduğu değil. iPhone 12Pro da 12MP.
 
Hocam bende Lumia 540 vardı, Windows 10 Mobile işletim sistemine güncellemiştim harikaydı, tek sıkıntısı mağaza yetersizliği. Kullandığım yıllar mağaza yetersizdi fakat şu an gayet zenginleştirilmiş bir mağazası var, bir ara ne var ne yok diye bakmıştım. Windows Phone'ların hayranıyım, o arayüzün güzelliği ve stabilliğini Android'de yaşayamadım. Bence alınır. Eğer mağaza Android kadar büyürse ben de tekrar alırım. Onun dışında seni her anlamda tatmin eder, ayrıca bilgisayardaki gibi mobil versiyonda da Insider olabiliyorsun. Etrafımdakilerin telefonu görünce bu ne diye ilgiyle yaklaşması da ayrı bir keyifti :D. Bence alabiliyorsan biraz daha üst model al.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı