Lumia 535 ekranı ne kadara yapılır?

Makaleler
2
Arkadaşlar annem telefonun ekranını kırmış dokunmatiği de çalışmıyor, servise yollarsam kaça yapar? Servisi teleservis. 200 TL aşarsa gidip yeni telefon almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ali Express den al bi tane 3 dolara cam. gotur telefoncuya 30 tl ye taksın 39- 40 tl arası maliyet çıkar ben bir kaç kere arkadaşların telefonlarına yaptırdım. tavsiye ederim sadece 45 gun kargo bekliyorsun o kadar :D

@Emsalsiz06 Bahsettiğiniz ürünlerin linkini atarmısınız ? Bu ürünleri o fiyatlarda göremedim de.
şu sekil veriyim istediğiniz. marka veya istediğiniz parçayı seçebilirsiniz.
Cep Telefonu Lcds Dizin cep telefonu parçaları, telefonları ve telekomünikasyon ve daha fazlası Aliexpress.com'da-Sayfa

ben lumia 625 in dış ve iç ekranını toplam 5.99 dolara aldım.

misal buda lumia 820 nin kasa ve digitizer i ( 7 dolar ücretsiz kargo)

Tahmini Teslimat Zamanı

birçok site var. illaki bulunur.

Bu arada telefonların kırılan zımbırtıları %90 digitizer leri oluyor.

Son düzenleme:
şu sekil veriyim istediğiniz. marka veya istediğiniz parçayı seçebilirsiniz.
Cep Telefonu Lcds Dizin cep telefonu parçaları, telefonları ve telekomünikasyon ve daha fazlası Aliexpress.com'da-Sayfa

ben lumia 625 in dış ve iç ekranını toplam 5.99 dolara aldım.

misal buda lumia 820 nin kasa ve digitizer i ( 7 dolar ücretsiz kargo)

Tahmini Teslimat Zamanı

birçok site var. illaki bulunur.

Bu arada telefonların kırılan zımbırtıları %90 digitizer leri oluyor.
Ürünlerin açıklamalarını dikkatlice okursanız çoğunun replika ürün olduğunu görürsünüz. Açıkcası ekranın cam yerine plastik olmasını tercih etmem.

Ürünlerin açıklamalarını dikkatlice okursanız çoğunun replika ürün olduğunu görürsünüz. Açıkcası ekranın cam yerine plastik olmasını tercih etmem.

konu zaten lumia 535 için açılmıştı ve onun ekranı bu şekil bir malzeme

Ne yazık ki kullanılan telefonların ekranlarının %80 i (replika dediğiniz malzemenin neredeyse aynısı)

Siz cam ekranlı bir telefon kullanıyorsunuzdur bilemem ama lumia nın çoğu serisinin ekranları bu kalitedeki replikalardır ( belki bir tık daha kalitelisi)

kırık olan telefon ekranının en ucuza bu şekil yaptırırsınız. zaten 2. eli 300 tl zor eden bir telefona bu şekil bir alternatif varken 200 tl ye ekran yaptırmak akıl işi değil.

Bu arada başınıza böyle bir olay gelirse telefoncudan kırık olan ekranınızı ve takacağı ekranı incelemenizi tavsiye ederim. arada ki farka inanamayacaksınız neredeyse aynı kalite olduğunu göreceksiniz. Çoğu telefoncu bu şekil 1. sınıf replika ekran takmaktadır ve kimse doğru düzgün farkına varamamaktadır.

bu arada ben en ucuz yolu anlattım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı