Lumia 735 Sim Sökme

Ustadharak

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, takas ile Lumia 735 aldım. Ancak içindeki SIM kartı sökemiyoruz. İnternette nasıl yapılacağını anlatan rehber de bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Aynı sorundan muzdarip birisi Windows Central forumuna başlık açmış:
Warning - Nano SIM slot issue on 735 - Windows Central Forums

Başlığı açan kişi tekrar foruma dönmemiş ama konunun en beğenilen mesajı şuna benzer bir şey diyor:
"SIM girişinde yaylı sistem yok sanıyorsun ama yaylı sistem var. İğneyle nano SIM'i sonuna kadar (çıt sesi çıkana kadar) ittirirsen çıkacaktır."

Aynı sorundan muzdarip birisi Windows Central forumuna başlık açmış:
Warning - Nano SIM slot issue on 735 - Windows Central Forums

Başlığı açan kişi tekrar foruma dönmemiş ama konunun en beğenilen mesajı şuna benzer bir şey diyor:
"SIM girişinde yaylı sistem yok sanıyorsun ama yaylı sistem var. İğneyle nano SIM'i sonuna kadar (çıt sesi çıkana kadar) ittirirsen çıkacaktır."
Bastırdım ama olmadı. Bozarım diye fazla ittiremedim

Çift hatlı 735'lerde bir giriş yaylı sistemli diğeri değilmiş. Telefon tek hatlıysa yaylı sistemi var demek. İğneyle ittirirken SIM kart hareket ediyor mu? Eğer hareket ediyorsa çıt sesi gelene kadar ittirmen lazım.

Ne yaparsam yapayım sökemedim. Bir telefoncuya gösterdim anında çıkarttı. Hazır bulmuşken benim SIM kartı da kestirdim. Telefon çok güzel bu arada S4'ten çok daha akıcı ve sorunsuz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı