Lumia 820 hala alınır mı?

ulas123

Hectopat
Katılım
9 Şubat 2012
Mesajlar
75
Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle.

Annem için telefon almaya kara verdik. Bütçe 500 lira gibi. Hepsiburada.com'da Lumia 820 şuanda 499 lira gibi bir fiyattan satılmakta. Telefon fiyatına göre bence gayet iyi bir fiyatta fakat insan kuşkulanmıyor değil açıkcası. Annem kullanacağı için güncelleme pekte problem olmayacak. Ama bildiğim kadarıyla Windows 10 güncellemesini alacak cihaz. (ki bu bile yeterli)

Başka öneriniz varsa buraya yazarsanız çok müteşekkir olurum.
 
O fiyata çok iyi bence. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. WP kullanan biri olarak tavsiye ederim.
 
Bende almayı düşünüyorum, ama kararsızım. Ama kararsızım lumıa 625,820,925 arasında kaldım. Ben şu an lumıa 1320 kullanıyorum, androıdden sonra windowsa geçmek serceden inip mercedes e binmek gibi
 
Lumia 820 güzel bir cihaz. Yalnız hala sipariş vermediyseniz Lumia 925 hem görünüm hem de içerik açısından daha iyi olabilir. Bence biraz daha bekleyin muhtemelen indirime girecektir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı