Lumia 820 ve hepsiburada

Burak kar

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada.com'da Lumia 820'ye yapılan indirime bende duyarsız kalamıyorum :) Sipariş vermeyi düşünüyorum yalnız kredi kartı olmadan kapıda ödeme yapma şansımız var mı ? Birde cihazı alan baya bi arkadaşımız var heralde nasıl memnun musunuz cihazdan ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim :)

normal fiyatına göre gayet ucuz ancak insanı biraz şüphelendiriyor doğrusu. gmd gibi telefon alacağınıza nokia lumia 820 gayet iyidir. tabi bazı uygulamalar yok

O fiyata alacağın en performanslı telefonlardandır. Zaten biliyormuşsun Windows Phone'yi, diyecek bişey yok. Kapıda ödeme konusunu bilmiyorum.

Hepsiburada.com'da Lumia 820'ye yapılan indirime bende duyarsız kalamıyorum :) Sipariş vermeyi düşünüyorum yalnız kredi kartı olmadan kapıda ödeme yapma şansımız var mı ? Birde cihazı alan baya bi arkadaşımız var heralde nasıl memnun musunuz cihazdan ? Biraz bilgilendirirseniz sevinirim :)
Ben bugün siparis verdim. Kapida ödeme yapabiliyorsunuz fakat fiyat o zaman degisiyor. Ürünü sepete ekleyin, alacakmis gibi islemleri yapin. Ödeme kisminda göreceksiniz. 2 gün kaldi indirimin bitmesine. Acele edin :)

Bende o siteden 315 TL'ye Nokia Lumia 530 almıştım. Şuan diyorum ben bu zamana kadar boşuna Android kullanmışım diye. Daha önce Sony Xperia U kullanıyordum. Az kasa kasa kullanmadım. Kaç tane ROM atmıştırım. Hepsi de şişti. Lumia 530'u kredi kartıyla aldım. Hiçbir sorun çıkmadı.
Alacaksan şimdiden hayırlı olsun.

Lumia 820 ilk çıktığı zamanlar 950 liraya almıştım. Bu kadar düşeceğini hiç sanmazdım. WP kullanıcı sayısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu fiyat düşüşünün.

Bende lumia 820 kullanıcısıyım ama ısınma problemi var. Bir tek bende mi bilmiyorum ancak servise vereceğim. İnternette gezinirken bile ısınıyor. Asphalt 8 desen 1 saat sonra aşırı ısınıyor. Ama dediğim gibi sadece ben yaşıyor da olabilir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı