Lumia 920 Aldım

Genede saçmalık. Kamerası aynı oranda veya daha güzel bir dünya android telefon var. Savunma ve terslik yapacağım diye illa boş konuşma.
Saçma sapan yorum yapıp konuyu boş yanıtlarla doldurma istersen. Ben orada kamerayı örnek olarak verdim. Siz bugün kaç adet Lumia kullandınız merak ediyorum. Millet windows 7 desteği bitmesine rağmen kullanıyor ama. Ne var daha fazla özellikleri bulunan Windows 10'a geçsinler dime! Sonuçta orada olanlar onda da var. Aynı özellikleri var diye gidip Android almak zorunda mı? İsteyen gider İOS alır, Android alır, Windows alır. İsterse gider BlackBerry alır. Sana kalmadı. Kimsenin zevkine karışmak sana düşmez. Adamlar Windows Phone' ye uygulama portallıyor. Facebook, Google Play yükleyip kullanıyor.

Tam olarak ne için tartıştığınızı anlayamadım; kullanacağınız cihaz 'tercih' meselesiyken siz birbirinizin tercihlerine saldırıyorsunuz. Bunu neden yapıyorsunuz?

Android gücünü açık kaynak olmasından ve çeşitliliğinden alıyor. Apple ise Hermès gibi zenginlere güveniyor. Microsoft kime güvendi acaba? WP açık bir platform değildi. Çeşitlilikte yoktu; sadece kendilerinin çıkardığı modeller vardı. Apple gibi kendisine bağlı zengin ve bağnaz bir fanboy kitlesi de yoktu. Microsoft hem Android gibi popüler olmayı, hem de Apple iOS gibi kapalı bir platform olmayı hayal ediyordu. Ancak ikisi de olmadı, bence iyi oldu. Umarım PC sektöründe ki sonu da mobilde ki gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…