Lumia 925 görüntülü konuşma

Görüntülü konuşma butonuna tıklayınca arama yaparken mağazadan Skype'a yönlendiriyor. 2009-2010 yıllarında Symbian'lı 5800 XpressMusic'imde olan bu özellik şimdiki çoğu telefonda yok. Microsoft umarım en kısa sürede ekler. Kullanmasam da olması hoş bir ayrıntı.

Şebeke üzerinden görüntülü konuşma tek Windows Phone'ların sıkıntısı değil. Şu anda bildiğim kadarı ile Iphone ve Lg g3 te de yok. Ama Windows Phone için skype değil de ooVoo call Programı var ben onu kullanıyorum çok güzel hemde yeni kişiler ile tanışma arkadaşlık şeyi gibi de kullana bilirsiniz isteyenler o amaçla da kullana bilir yani. ;)

Şebeke üzerinden görüntülü konuşma tek Windows Phone'ların sıkıntısı değil. Şu anda bildiğim kadarı ile Iphone ve Lg g3 te de yok. Ama Windows Phone için skype değil de ooVoo call Programı var ben onu kullanıyorum çok güzel hemde yeni kişiler ile tanışma arkadaşlık şeyi gibi de kullana bilirsiniz isteyenler o amaçla da kullana bilir yani. ;)

İnternet üzerinden konuşma programları varda şebeke üzerinden yok. Mesela Android tarafında da General Mobile Discovery modelinde varken G2 de yok. Lumia'larda da yok. ooVoo aklımda bulunsun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı