Lumia 925 kullanıyorum. Kasacak uygulama yok markette. Ayrıca W8 kasan bir platform değil. Uygulama eksiği var ama... Whatsapp ve Vine dışında Türkçe dil desteği olan uygulama yok denecek kadar az.
Şuan sony xperia u kullanıyorum ice cream güncellemesini yaptım telefon çöp oldu. Ya hafta sonunu bekleyip lg g2 alırım eğer 1300 lira olursa fiyatı. Olmadı hafta içi note 2 alırım. Peki lumia 925 nasıl sizce?
Lumia 925 iyi. Çok iyi. Ancak uygulamaları değil. Popüler olup da mağazasında olmayan bir sürü uygulama var. Olan uygulamaların da Türkçe dil desteği yok. Bazı uygulamalar daha değişik. Mesela Skype. Hem Türkçe dil desteği yok hemde grup konuşması. Size davet yolladıkları zaman grup konuşması yapabiliyorsunuz Skype'ta. En büyük eksiklik program olmadan görüntülü konuşamamak ama...
Zannetmiyorum bir android telefonun şişeceğini ayriyeten önerdiğim telefon 1gb değil 16 gb dahili hafızası vardır kullandığım için biliyorum 1gb ram demişsiniz telefonda ram olduğunu ilk defa duyuyorum.
Ben sana ramı 1 gb dedim 1 GB hafızası var demedim ki ve o telefonnun işlemcisi düşük ve ekran Adreno 203 gameloft oyunlarında cok kasar bu ekran kart yongası 2011 in biz 2014 teyiz.
Kardeşim madem öyle uygulama hastası değilsin nediye 1300 tl para veriyorsun özellik kullanmayacaksan paran cebinde kalsın..Android ustası olarak söylüyorum fiyat performans arıyorsan 1300 tl ye 1 lg g2 2 not 2 niye lg g2 1. cünkü yeni işlemci ve güncel bir tel bechmark testlerinde Lg g2 32000 Not 2 21000 bechmark sonucları.