Lumia 940 Konsept Çizimleri

Gündelik hayatta çoğunuz çıkmamış cihazlar için yapılan konsept çalışmalarını görmüşsünüzdür. Hatta bunları yapan kişilerin çoğu gerçek telefonların tasarımından daha iyi işler çıkartabiliyor. İşte ben de dün akşam internette dolaşırken daha yazılım açısından büyük sorunları olan Windows Phone platformunu barındıran, çıkacağı şu an net olmamakla birlikte bir söylenti olan Microsoft Lumia 940 için yapılan çizimleri gördüm.

İnternette bulduğum bu Microsoft Lumia 940 çizimlerini sizlerle paylaşmak istedim. Çizim kesinlikle Microsoft tarafından yapılmamıştır. Ancak kullanılsaydı ve yazılım konusunda iyileştirmeler yapılsaydı Windows Phone' nin Türkiye pazarında satış oranları %3' ten fazla olabilirdi. Sizce de çizimler Uzay Çağı' nı andırmıyor mu ? :) . Konu hakkında net olarak söyleyebileceğim tek şey tasarımlar böyle olsaydı satışlarda önemli bir artış olurdu.

Lumia-Concept-Smartphone-with-Unique-Camera-Design2.jpg






Lumia-Concept-Smartphone-with-Unique-Camera-Design1.jpg
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı