Lumia almak

Can Germanotta

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ben bir Microsoft telefon almak istiyorum. Öncelikle sadece sosyal medyada takılan ve pek fazla oyun oynamayan birisiyim. Bu yüzden yüksek bir donanıma ihtiyacım yok ki zaten Microsoft etiketiyle çıkarılan yeni modellerin hepsi gayet memnun edebilecek durumda. Ayrıca kamera ile de pek bir işim olmaz. Bunun sonucunda hem ihtiyaç hemde maddi olarak en uygununun 500 lira fiyat aralığında olan 535 numaralı Lumia olduğunu düşünüyorum. Fakat telefonun ekranında hassasiyet sorunu var diyorlar. Ayrıca 6 inç bir telefon çok daha iyi olur benim için. Bana önerebileceğiniz başka bir telefon var mı yoksa 535'i alayım mı? Her türlü fikrinizi belirtebilirsiniz, şimdiden teşekkürler.
Not: Şu an bir Android telefon kullanıyorum zaten, lütfen Windows değil Android gibi başka bir marka al gibisinden boş yorumlar yapmayın.

Şu anda Lumia 930 telefon kullanıyorum. Ayrıca evde bir de Lumia 525 telefon var. Daha önce Windows'a geçiş amaçlı Lumia 625 kullandım ve ekranı kötü olduğundan 930 aldım. Şu anda telefonda Windows 10 kullanıyorum ve son yapılarda stabilite arttıkça çok daha fazla hoşuma gitmeye başladı. Yeni uygulamaların çalışma prensibi oldukça mantıklı. Ayrıca aynı uygulamaların benzer deneyimini bilgisayarda yaşayınca sıkıntı çekmiyorum. Mail uygulamasında aynı bildirimleri bilgisayarda da aynı şekilde alıyorum. Telefona takvimden eklediğim bildiri bilgisayardayken uyarı veriyor.
Klavyesinden çok memnunum. En işime yarayan özellik ise (diğer işletim sistemlerinde yok diye biliyorum) birden fazla hesabın rehber listesine ulaşabiliyor olmak. Ayrıca android uygulamalarını da çalıştırma şansımız olacak. Neyse bu örnekler uzar gider.

535 ekran sorunu giderildi diye biliyorum. Performansı hakkında pek fikrim yok. Ama 640 ve 640 XL başarılı telefonlar. Bence alabiliyorsanız bu iki telefondan birini alın. 640xl 5.7 inç ekrana sahip. 640 700₺ civarındaydı. Bu fiyatın üstüne çıkamıyorsanız ikinci el fiyatlarına bakabilir ve ya Lumia 550 telefonu beklemeyi de tercih edebilirsiniz. Yakın zamanda Türkiye'ye gelecektir diye tahmin ediyorum.

Kaliteli yorumlarınız için teşekkür ederim. 640 ve 640XL'da gayet iyiler. Belki onları alabilirim. 1320'yi de beğendim ancak eski bir telefon ve pek tutulmadığından uzak durmak istiyorum.

Bugün babama aldım 535 şık cihaz tavsiye ederim Windows 10 güncellemesini ilk alacak telefonlardandır kısaca o fiyata 535 çok iyi bir cihaz.

Anlamadım? Sanırsam eski konularıma baktınız. Bana www.facebook.com/erkekkralice üzerinden ulaşabilirsiniz. Oradan daha rahat yardımcı olabilirim.

Konuyla ilgili; L640 XL alacağım 2 hafta içinde sanırsam. L1520'de güzel bir seçenek gibi geliyor ancak eski bir telefon olduğundan güvenemiyorum. Ayrıca L640 XL'ın beni herhangi bir konuda yarı yolda bırakacağını sanmıyorum bu yüzden L1520'ye eski olduğundan pek yönelme isteği gelmiyor içimden.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı