Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Kasım 2019 #21 Exinie dedi: Snapdragon 400 işlemcili bir tablete bu işletim sistemini kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Exinie dedi: Snapdragon 400 işlemcili bir tablete bu işletim sistemini kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
The End Gigapat Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 1.727 Makaleler 13 Çözümler 10 Yer Adana / İstanbul 19 Kasım 2019 #22 Bende L1520, 930 ve 830 var. Bu cihazlardan birine yüklemeyi düşündüm fakat Brick olma ihtimaline karşı vazgeçtim.
Bende L1520, 930 ve 830 var. Bu cihazlardan birine yüklemeyi düşündüm fakat Brick olma ihtimaline karşı vazgeçtim.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 19 Kasım 2019 #23 The End dedi: Bende L1520, 930 ve 830 var. Bu cihazlardan birine yüklemeyi düşündüm fakat Brick olma ihtimaline karşı vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Aracın V3'ü çıktı artık o kadar sorunlu değil ama yine de brick olma ihtimali var tabi. Yerinde olsam 1520'yi riske atıp denerim 6Inç tablet niyetine kullanırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The End dedi: Bende L1520, 930 ve 830 var. Bu cihazlardan birine yüklemeyi düşündüm fakat Brick olma ihtimaline karşı vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Aracın V3'ü çıktı artık o kadar sorunlu değil ama yine de brick olma ihtimali var tabi. Yerinde olsam 1520'yi riske atıp denerim 6Inç tablet niyetine kullanırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 14 Ekim 2023 #24 Bu da Vestel Venus 5000'den (kendi videom): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unavailableuser dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Kurabilir.
Bu da Vestel Venus 5000'den (kendi videom): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unavailableuser dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Kurabilir.