Denizozkan Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #21 Bsd Kaymak dedi: Evet, sorum lunar Client güvenli midir? Çok kullanan gördüm ve duydum. Ama tam emin değilim. Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Bsd Kaymak dedi: Evet, sorum lunar Client güvenli midir? Çok kullanan gördüm ve duydum. Ama tam emin değilim. Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #22 Denizozkan dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tabii ki? Niye? Nereden vardınız kanıya, ben onu istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2021
Denizozkan dedi: Tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tabii ki? Niye? Nereden vardınız kanıya, ben onu istiyorum.
Denizozkan Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #23 Bsd Kaymak dedi: Tabii ki? Niye? Nereden vardınız kanıya, ben onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim Badlion Client Lunar Client bunlar bilindik ve en çok kullanılan Client'lerden
Bsd Kaymak dedi: Tabii ki? Niye? Nereden vardınız kanıya, ben onu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim Badlion Client Lunar Client bunlar bilindik ve en çok kullanılan Client'lerden
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 24 Mayıs 2021 #24 Lunar çoğu PVP üzerine kurulu YouTuber kanallarının kullandığı bir Client. Güvenilir.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.739 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #25 Client'i kurdunuz mu? Gerçekten güvenilirler mi?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 4 Şubat 2023 #26 Dorzi dedi: Client'i kurdunuz mu? Gerçekten güvenilirler mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
LightFlix Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx550 i7 9700k 500 GB SSD ASUS ROG B365F Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber(yakinda) 12 Mayıs 2023 #27 Bsd Kaymak dedi: Evet, sorum lunar Client güvenli midir? Çok kullanan gördüm ve duydum. Ama tam emin değilim. Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... güvenli yükle
Bsd Kaymak dedi: Evet, sorum lunar Client güvenli midir? Çok kullanan gördüm ve duydum. Ama tam emin değilim. Aydınlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... güvenli yükle
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 738 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #28 BRUHMOMENTOQUATRO dedi: Lunar Network ve Lunar Client (TÜM GERÇEKLER) Bence okuyun hocam. Genişletmek için tıkla... Bunun sahte olduğu çok belli ama şu an virüs olduğunu sanmıyorum ileride olmayacağı anlamına gelmez.
BRUHMOMENTOQUATRO dedi: Lunar Network ve Lunar Client (TÜM GERÇEKLER) Bence okuyun hocam. Genişletmek için tıkla... Bunun sahte olduğu çok belli ama şu an virüs olduğunu sanmıyorum ileride olmayacağı anlamına gelmez.
21ebu Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #29 CurseForge kendisi bizzat önerdi o konuda biraz güvenilir gibi.