Lunar Client hesaptan atıyor

Hayır daha demin Minecraft Türkiye gibi bir forumda görmüştüm premiumsuz ve ödeme yapmadan oynayabiliyoruz.

Oyunda premiuma gerek yok ayrıca moderatörler korsan olarak görüyorsa arkadaş başka forumlardan yardım alabilir. Denemek için setup dosyasını premiumsuz yükledim ve şu an açıldı.

Launcher'i açabilirsiniz fakat oyuna girdikten sonra sizden orijinal Minecraft hesabı istiyor ve hesabınız yok ise devam edemiyorsunuz. Bu da lunar Client'in korsan olmadığını kesinleştirir.

Biz bir forumda gördüğümüzle değil, tecrübemizle ve gerçek olan bilgimizle konuşuyoruz. Lunar Client'ı sadece Premium bir hesap ile oynayabilirsiniz. Setupu tabii ki de yüklersin, oyuna girmeyi dene bakayım?

Hadi ona da tamam Premium gerekiyor ama Client açıldıktan sonra launch Game gibi bir bölmeye bastığımızda Minecraft'ın dosyalarını yüklemeye başlıyor kısasaca o anlık bedava bir şekilde Minecraft dosyaları yükleniyor.

Hadi ona da tamam Premium gerekiyor ama Client açıldıktan sonra launch Game gibi bir bölmeye bastığımızda Minecraft'ın dosyalarını yüklemeye başlıyor kısasaca o anlık bedava bir şekilde Minecraft dosyaları yükleniyor.
Siz bence Minecraft'ın nasıl yüklendiğini öğrenin, sonra burada konuşun. Zaten sitesinden indirince yine dosyalar inmiş oluyor. Bilmeden konuşuyorsunuz.

Hayır daha demin Minecraft Türkiye gibi bir forumda görmüştüm premiumsuz ve ödeme yapmadan oynayabiliyoruz.

Oyunda premiuma gerek yok ayrıca moderatörler korsan olarak görüyorsa arkadaş başka forumlardan yardım alabilir. Denemek için setup dosyasını premiumsuz yükledim ve şu an açıldı.

Iyi o zaman, gecmis olsun zararli yazilimin.
Hesaptan bende de atiyordu. Cozumunu bulamamistim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı