tesis_tv Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Sistem Özellikleri asus prime a 520m-k amd ryzen 5 5500 16 gb ddr4 nvidia GTX 1080 sandisk ssd plus 240gb samsung 850 evo 500gb western digital 1 tb Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 Başlıktaki gibi anlatmak istediğim bedavaya Minecraft mı yani, onu soruyorum. Yardım ederseniz teşekkür ederim.
Başlıktaki gibi anlatmak istediğim bedavaya Minecraft mı yani, onu soruyorum. Yardım ederseniz teşekkür ederim.
Çözüm radaschumi 5 Eylül 2025 Minecraft satın alınmış bir Microsoft hesabınla oturum açman gerekiyor. Senin deyiminle orijinal yani.
Minecraft satın alınmış bir Microsoft hesabınla oturum açman gerekiyor. Senin deyiminle orijinal yani.
radaschumi Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.478 Çözümler 28 5 Eylül 2025 #2 Minecraft satın alınmış bir Microsoft hesabınla oturum açman gerekiyor. Senin deyiminle orijinal yani. Artı 0 Eksi Çözüm
Minecraft satın alınmış bir Microsoft hesabınla oturum açman gerekiyor. Senin deyiminle orijinal yani.
ahmtfy Picopat Katılım 21 Haziran 2025 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 Evet orijinal hesap gerektiriyor ve Microsoft girişi yaptığı için orijinal Launcher girişi yapar gibi giriş yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Evet orijinal hesap gerektiriyor ve Microsoft girişi yaptığı için orijinal Launcher girişi yapar gibi giriş yapabilirsiniz.