Diğer Lunatic LN-2020 Bilek Desteği 33 TL

Ufaklığa aşağıdaki klavyeyi almıştım. O bileklikten çıktı. Aynı malzemeden mouse pad i var. Çok hoşuma gitti ve ben kullanıyorum 😁 elini çektiğinde aynı eski formuna geri dönüyor. Dokusu falan güzel. Geldiğinde, bileklik ve mouse pad en az 50-60 TL eder dediğimi hatırlıyorum.
 
Bu ürün indirimde değil ama 33TL çok ucuz geldi. Başkalarına bakınca 100TL'den başlıyor görebildiğim kadarıyla. Dün sipariş ettim bugün geldi iyi bence denenebilir.


Teşekkür ederim uzun zamandır aradığım bir üründü. Hep yüksek fiyatlı olduğu için alamamıştım. Şimdi alma firsatım oldu. Bakalım nasıl bir deneyim sağlıyacak.

Buradan Nays kart ile alırsanız toplam 140 TL'ye geliyor. Ve Amazon'daki 120 TL olan bilekli burada 99 TL. Nays ile daha uyguna geliyor.
 
Son düzenleme:
Hocam alakasız olacak ama monitörü duvara sabitlemek için hangi aparatı kullanıyorsunuz :D
Hocam ben bunu almıştım ama bana yanlış gönderdiler. 24inç için gönderdiler. Kendilerine WhatsApp ile ulaştığımda ise istersem değişim yapabileceklerini ama onu da kullanabileceğimi söylediler. Hatta anlık video attılar adamlar televizyon takmış :D Yani sorun yok size kalmış dediler. Bende göndermedim gelen ürünü kullandım.


@Takemura Hatta bana gelen ürün bu;
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı