Lyon forması nereden alınabilir?

türk.exe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 😒(Dahili)
Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC
Merhaba. Bildiğiniz gibi geçen günlerde Fenerbahçe - Lyon maçı vardı ve Lyon takımını araştırırken deplasman formasından çok etkilendim. Almak için internette gezindim fakat güvenilirlik hakkında şüphelerim oldu. Nereden alabilirim? Jose forma, footytiento ve formacım gibi siteler satıyormuş. Hangisi en güvenilir ya da başka önerdiğiniz site var mı? Teşekkürler.

1737966637600.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bildiğiniz gibi geçen günlerde Fenerbahçe - Lyon maçı vardı ve Lyon takımını araştırırken deplasman formasından çok etkilendim. Almak için internette gezindim fakat güvenilirlik hakkında şüphelerim oldu. Nereden alabilirim? Jose forma, footytiento ve formacım gibi siteler satıyormuş. Hangisi en güvenilir ya da başka önerdiğiniz site var mı? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2408439
Bunu daha çok yan sanayi stan instagram sayfalarında bulursun 200-300 TL ye falan. Forma Bahçesi diye bir hesap var birde oraya bak arkadaşım ordan almıştı. 1-2 tane de sponsorları var yayın ı.

Merhaba. Bildiğiniz gibi geçen günlerde Fenerbahçe - lyon maçı vardı ve lyon takımını araştırırken deplasman formasından çok etkilendim. Almak için internette gezindim fakat güvenilirlik hakkında şüphelerim oldu. Nereden alabilirim? Jose forma, footytiento ve formacım gibi siteler satıyormuş. Hangisi en güvenilir ya da başka önerdiğiniz site var mı? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2408439

Hocam diğerlerini pek bilmiyorum ama jose forma çok kaliteli replika üretiyor orijinal alacaksanız en güveniliri yine Adidas'tan almak olacaktır.

Hocam diğerlerini pek bilmiyorum ama jose forma çok kaliteli replika üretiyor orijinal alacaksanız en güveniliri yine Adidas'tan almak olacaktır.
Jose Forma'nın teslimat süresi ne kadar olur? Birde ürünler çin'den geliyormuş. Bir sıkıntı çıkar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı