LYS'de kaç oturum girilmeli?

jetonali

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sadece LYS 3 için kayıt yaptırmıştım ama en az 2 oturum girilmeli diyorlar bilenler cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir saçmalık yok yahu. İstediğin oturuma girebilirsin. Abim dil bölümü okuyacağı için sadece LYS-5'e girdi. Bir sıkıntı olmaz yani. Bu arada 5 oturuma da giriliyor mu bilmiyorum. Galiba zaten girmeden önce ödeme yapman gerekiyor. Ona göre giriyorsun. Ama senin sorunun cevabı kesin, en az 2 oturuma girmek gibi bir zorunluluk yok.

Araştırdım biraz ama net bir bilgi bulamadım lys 5 tek girilebilir ama diğerleri için puan hesaplanabilmesi için en az 2 oturum girilmesi gerek gibi birşeyler yazmışlar.

Bu işler çocuk oyuncağı mı, insan hiç mi araştırmaz hayret ediyorum böyle konular gördükçe. Çalışmadın sınava sanırım ama çalıştıysan yazık etmişsin.

Bir de doğum tarihini yanlış girmişsin sanırım, 14 yaşında gözüküyorsun.

Öyle bir saçmalık yok yahu. İstediğin oturuma girebilirsin. Abim dil bölümü okuyacağı için sadece LYS-5'e girdi. Bir sıkıntı olmaz yani. Bu arada 5 oturuma da giriliyor mu bilmiyorum. Galiba zaten girmeden önce ödeme yapman gerekiyor. Ona göre giriyorsun. Ama senin sorunun cevabı kesin, en az 2 oturuma girmek gibi bir zorunluluk yok.
Puan türünün hesaplanmasındaki farklılığa göre değişiyor dilciler ygs ve lys5 e giriyor tm cilerin puan hesaplaması için lys1 ve lys3 e girmesi gerekiyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı