Arkadaşlar merhaba ASUS N56vz dizüstü bilgisayarıma M.2 XPG SX6000 PRO NVMe M.2 SSD'yi nasıl takabilirim konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabildi mi bana? Anakartım desteklemiyor sanırım herhangi bir aparat önerir misiniz eğer varsa. Uygun fiyatlı olursa çok daha iyi olur. Teşekkür ederim şimdiden.
Alfais 4358 B+M Key M.2 NGFF SSD To 2.5 HDD Harddisk Kutusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Alfais 4233 M.2 Ngff SSD To 2.5 Sata 3 Çevirici Dönüştürücü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Alfais 4358 B+M Key M.2 NGFF SSD To 2.5 HDD Harddisk Kutusu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Alfais 4233 M.2 Ngff SSD To 2.5 Sata 3 Çevirici Dönüştürücü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Elime bir NVMe SSD gecti ve ben bunu bendeki eski Asus laptopumu hizlandirmak icin kullanmak istiyorum ancak laptopumda sadece SATA girisi var. Biraz arastirdim ancak NVMe SSD'den SATA'ya donusturucu bulamadim, yardimlarinizi bekliyorum.
Elime bir NVMe SSD gecti ve ben bunu bendeki eski Asus laptopumu hizlandirmak icin kullanmak istiyorum ancak laptopumda sadece SATA girisi var. Biraz arastirdim ancak NVMe SSD'den SATA'ya donusturucu bulamadim, yardimlarinizi bekliyorum.
Amazon.com: Sintech M.2 (NGFF) nVME SSD to Mini PCIe Adapter with 20cm Cable: Computers & Accessories
www.amazon.com
.
Ben böyle bir aparat buldum laptoptaki mini PCI-e girişine takılıyor ama hem yurt dışından gelecek hem de dolar üzerinden olduğu için pahalı biraz. Aslında masaüstü PC anakartları için uygun aparatlar var fakat PCI-e girişlerinden anlamadığım için hangisi mini PCI-e bilemiyorum.
Aparat ile M.2 hızı beklemeyin yalnız, maksimum 550 MB hız alabilirsiniz. Pci-e portuna takılan aparatlarda eğer port X16 ise tam olarak verim alırsınız.
Aparat ile M.2 hızı beklemeyin yalnız, maksimum 550 MB hız alabilirsiniz. PCI-e portuna takılan aparatlarda eğer port X16 ise tam olarak verim alırsınız.
Normal SSD hızı almam bile benim için yeterli fakat tek istediğim uygun yollu bir şekilde bir aparat bulmak fakat dediğim gibi çok anlamadığım için bana aparatı bilen birisi link ile atarsa çok memnun olurum.
Laptobumdaki Wi-Fi yerinde öğrendiğim kadarıyla mini PCI-e slotu var. Bu PCI-e slotları hepsi aynı mı X4 vs şeklide yazıyor.
M.2 Nvme Ssd To Pcıe Card M2 Key 4395a Express 960 Evo Kart Çevir 43,95 TL ile n11.com'da! Adaptör & Çevirici fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.
M.2 Nvme Pcı-e Ahcı Ssd To Apple 4364a 12+16 Pin Apple Macbook Ai 64,95 TL ile n11.com'da! Adaptör & Çevirici fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.