M.2 NVMe SSD düşük hız

283764

Hectopat
Adata XPG SX6000 model bir M.2 SSD aldım bütçe ve hız olarak en iyisi o olduğu için zaten var olan M.2 vardı hızı 500 okuma 400 yazma. Bu aldığım 1800 okuma 600 yazma üstünde yazan değerler falan HD Tune ile test ettiğim de hız 400'lerden yukarı çıkmadı. Crystal disk mark ile test ettiğimde de 1100-1200 arası okuma 540 civarı yazma aldım. Ayni anda test yaparken görev yöneticisinden okuma yazma hızına baktım 1.2 GB hız yazıyordu okumada. Şimdi sorum şu HD Tune'de neden böyle bir şey oldu. Ayrıca önce kullandığım SATA 3 idi bu kullandığım NVMe destekli. Desteği NVMe3 olmasına rağmen mevcut bağlantısı NVMe1 bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Crystaldiskmarkta tekrar yaptım sonuçlar hem internette gördüğüm sonuçlarla birebir sadece 1600 kusur okuma olmasına rağmen internete dahil her yerde Max 1300 var nerede o 300mb/s lik hız

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı