3.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3.000
Tuş altında anahtar diyebileceğimiz mekanizma yok. Manyetik olarak algılıyor. Daha düşük tepkime süresi, daha yüksek polling rate, snap tap ve Rapid trigger gibi özellikler sunuyor. Bu arada bazı oyunlar bu özelliklere izin vermiyor. Sadece FPS oynuyorsanız manyetik tercih edin, genel kullanım ve oyunlar için mekanik daha iyi olur.
Teşekkür ederim açıklama için, En çok osu oynarım herhalde

Hocam tek aula atmadım zaten de f75 zamanında kullandım gayet güzeldi. Sesi bir tık fazlaydı ama o switchlerinden kaynaklı klavyeden değil.
Dediğim gibi arkadaşımın yalancısıyım

Teşekkür ederim açıklama için, en çok osu oynarım herhalde.

Osu nasıl oynanıyor gram fikrim yok ki. Oynayacağınız tek oyun oysa mekanik daha iyi olur. En azından klavyenin başına bir şey gelse switch bulması 1000 kat daha kolay.

Osu nasıl oynanıyor gram fikrim yok ki. Oynayacağınız tek oyun oysa mekanik daha iyi olur. En azından klavyenin başına bir şey gelse switch bulması 1000 kat daha kolay.

Ne alayım sence kafam daha çok karıştı 😅

Aslında osu en çok manyetik klavye gerektiren oyun sayılabilir. Yani osu oynuyorsa manyetiklerin biraz da olsa katkısı oluyor.

@Orangkal kablosuz özelliği lazım değilse arkadaşların önerdiklerinden beğendiğin bir manyetik klavyeyi al derim.

Ne alayım sence kafam daha çok karıştı 😅

Bütçe çıkarsa ben RT80 alırdım.

Aslında osu en çok manyetik klavye gerektiren oyun sayılabilir. Yani osu oynuyorsa manyetiklerin biraz da olsa katkısı oluyor.

Onu sormuştum aslında, oyunu biliyorum ama mouse ağırlıklı mı klavye ağırlıklı mı ondan emin değildim.

@Orangkal kablosuz özelliği lazım değilse arkadaşların önerdiklerinden beğendiğin bir manyetik klavyeyi al derim.

Bence de öyle yapın. Çok kafaya takmamak lazım, atılan ürünlerin hepsi iyi. Beğendiğinizi ve içinize en çok sineni alın geçin.

Tek bi link atar mısın çeşitlilikte karar veremiyorum ya, su güzel diyip 1 tane atarmısın

Bütçe çıkarsa ben RT80 alırdım.

Onu sormuştum aslında, oyunu biliyorum ama mouse ağırlıklı mı klavye ağırlıklı mı ondan emin değildim.

Bence de öyle yapın. Çok kafaya takmamak lazım, atılan ürünlerin hepsi iyi. Beğendiğinizi ve içinize en çok sineni alın geçin.
Teşekkürler ilgilendiğiniz için @ca9an @Yuiis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı