M.2 NVMe SSD önerisi

Arkadaşlar 256 GB uygun fiyatlı M.2 NVMe SSD önerir misiniz? F/P olsun.

Bütçeyi 200TL daha yukseltebilirseniz bunu öneririm 250GB'ların performansı daha düşük.

Arkadaşlar 256 GB uygun fiyatlı M.2 NVMe SSD önerir misiniz? F/P olsun.
256 GB modeller ile arasında 100-200TL fark var:

Bütçeniz çıkıyorsa en ucuz ve en F/P SSD bu. Windows kurulumu içinde ideal, DRAM'e sahip çünkü.

Daha ucuz istiyorsanız SATA SSD almanız daha uygun olur:

Hocamlar laptopta 500 GB hard diske sahibim, ayrıca belleği 16 GB yapmak için 2133MHz 8 gb bellek daha alacağım. Önceden şöyle düşünüyordum 256 GB SSD alsam yeterli olur zaten 500 GB HDD var diyordum. Lakin attıklarınıza bakınca 100-200 TL daha fazla verip 2 katı depolama alanı almak daha mantıklı geliyor.

Hocamlar laptopta 500 GB hard diske sahibim, ayrıca belleği 16 GB yapmak için 2133MHz 8 bellek daha alacağım. Önceden şöyle düşünüyordum 256 GB SSD alsam yeterli olur zaten 500 GB HDD var diyordum. Lakin attıklarınıza bakınca 100-200 TL daha fazla verip 2 katı depolama alanı almak daha mantıklı geliyor.

Evet ayrıca 250GB m2'lerin hızı daha düşük.

Bakarsanız 256 GB M.2 SSD https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...d-00bd1-256gb-m-2-nvme-fiyati,2030980988.html sadece 490 TL hem de Samsung ne vardır bunda neden bu kadar ucuz?
Hocam o tarz modellerin ne olduğu belli olmadığı için öneride bulunmuyorum.
Donanımını bizzat bildiğim, sorunları olmayan ve kaliteli modelleri size sunmaktayım. Eğer ki siz almak istiyorsanız tercih edebilirsiniz ama hakkında tek fikrinizin Samsung olduğu bir ürünü almak riskli. Önermekte riskli olur, bir sıkıntı çıkarsa suçlusu ben olmak istemem hiçbir zaman.

Hocam o tarz modellerin ne olduğu belli olmadığı için öneride bulunmuyorum.
Donanımını bizzat bildiğim, sorunları olmayan ve kaliteli modelleri size sunmaktayım. Eğer ki siz almak istiyorsanız tercih edebilirsiniz ama hakkında tek fikrinizin Samsung olduğu bir ürünü almak riskli. Önermekte riskli olur, bir sıkıntı çıkarsa suçlusu ben olmak istemem hiçbir zaman.

Teşekkür ederim hocam Exceria SSD'yi inceleyip dönüş yapacağım teşekkür ediyorum ikinizede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı