kurtgil27 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 11 27 Eylül 2020 #11 Lord Raiden dedi: Oyunları HDD diske de atabilirsin çok fark olmaz. Genişletmek için tıkla... Oluyor bence reis.
Lord Raiden dedi: Oyunları HDD diske de atabilirsin çok fark olmaz. Genişletmek için tıkla... Oluyor bence reis.
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.379 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #12 kurtgil27 dedi: bu RAM'i takacağım RAM'in MHz cla hızı Volt'u her şeyi uyumlu Genişletmek için tıkla... İkinci el RAM kullanma DDR3 zaten bayağı eski sıkıntısı olabilir. Sıfırını alman daha mantıklı.
kurtgil27 dedi: bu RAM'i takacağım RAM'in MHz cla hızı Volt'u her şeyi uyumlu Genişletmek için tıkla... İkinci el RAM kullanma DDR3 zaten bayağı eski sıkıntısı olabilir. Sıfırını alman daha mantıklı.
kurtgil27 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 11 27 Eylül 2020 #13 LeyzZ dedi: İkinci el RAM kullanma DDR3 zaten bayağı eski sıkıntısı olabilir. Sıfırını alman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bu gösterdiğiniz 1.5 Volt bu küçük detaylara dikkat edilmesi lazım bana göre şu an PC'nin üzerindeki RAM ile aynı Bu Son düzenleme: 27 Eylül 2020
LeyzZ dedi: İkinci el RAM kullanma DDR3 zaten bayağı eski sıkıntısı olabilir. Sıfırını alman daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bu gösterdiğiniz 1.5 Volt bu küçük detaylara dikkat edilmesi lazım bana göre şu an PC'nin üzerindeki RAM ile aynı Bu
T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #14 Lord Raiden dedi: Hız artınca çok değişme olmuyor mu? Hdd'den SSD'ye geçince traktörden uçağa binmiş gibi olunuyor Genişletmek için tıkla... Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor.
Lord Raiden dedi: Hız artınca çok değişme olmuyor mu? Hdd'den SSD'ye geçince traktörden uçağa binmiş gibi olunuyor Genişletmek için tıkla... Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor.
kurtgil27 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 11 27 Eylül 2020 #15 TimorYuan2 dedi: Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Açarken bir çay koyup beklemezsin mesela
TimorYuan2 dedi: Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Açarken bir çay koyup beklemezsin mesela
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #16 Lord Raiden dedi: 2. El ssd hiç mantıklı gelmiyor. 2. el 750gb alacağıma 256 gb sıfır alırdım. Genişletmek için tıkla... 2 oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini.
Lord Raiden dedi: 2. El ssd hiç mantıklı gelmiyor. 2. el 750gb alacağıma 256 gb sıfır alırdım. Genişletmek için tıkla... 2 oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini.
kurtgil27 Femtopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 11 28 Eylül 2020 #17 Hüseyin42 dedi: 2 Oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini. . Genişletmek için tıkla... Silerken üzer aga.
Hüseyin42 dedi: 2 Oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini. . Genişletmek için tıkla... Silerken üzer aga.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.239 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Eylül 2020 #18 TimorYuan2 dedi: Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor. Genişletmek için tıkla... kurtgil27 dedi: Oluyor bence reis. Genişletmek için tıkla... Aynen oyunlar RAM üzerinde çalışmıyor mu? Tek fark oyunun yüklenme hızı olacaktır.
TimorYuan2 dedi: Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor. Genişletmek için tıkla... kurtgil27 dedi: Oluyor bence reis. Genişletmek için tıkla... Aynen oyunlar RAM üzerinde çalışmıyor mu? Tek fark oyunun yüklenme hızı olacaktır.
A Albora Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 261 28 Eylül 2020 #19 Lord Raiden dedi: Aynen oyunlar RAM üzerinde çalışmıyor mu? Tek fark oyunun yüklenme hızı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, RAM ile iletişimi sağladıktan sonra (oyunu yükleme ekranı) bir performans farkı olmayacak.
Lord Raiden dedi: Aynen oyunlar RAM üzerinde çalışmıyor mu? Tek fark oyunun yüklenme hızı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet, RAM ile iletişimi sağladıktan sonra (oyunu yükleme ekranı) bir performans farkı olmayacak.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.239 Makaleler 14 Çözümler 113 28 Eylül 2020 #20 Hüseyin42 dedi: 2 oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi oyunlar için hdd kullanırdım. Ayrıca 5 numaralı mesajdaki ssd nasıl size uyarsa tavsiyemdir. Yine de 750 GB ssd istiyorum derseniz satıcıya sorun bakalım ömür boyu yazma miktarı ne kadar diye. Bence maks 10TB ise alınabilir.
Hüseyin42 dedi: 2 oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi oyunlar için hdd kullanırdım. Ayrıca 5 numaralı mesajdaki ssd nasıl size uyarsa tavsiyemdir. Yine de 750 GB ssd istiyorum derseniz satıcıya sorun bakalım ömür boyu yazma miktarı ne kadar diye. Bence maks 10TB ise alınabilir.