kurtgil27
Femtopat
Oyunları HDD diske de atabilirsin çok fark olmaz.
Oluyor bence reis.
Oyunları HDD diske de atabilirsin çok fark olmaz.
Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor.Hız artınca çok değişme olmuyor mu?
Hdd'den SSD'ye geçince traktörden uçağa binmiş gibi olunuyor![]()
Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor.
2 oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini.2. El ssd hiç mantıklı gelmiyor.
2. el 750gb alacağıma 256 gb sıfır alırdım.
2 Oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini..
Oyun performansı tarzı şeyler artmayacaktır manasında söyledim. Fakat cidden SSD fark ediyor.
Aynen oyunlar RAM üzerinde çalışmıyor mu? Tek fark oyunun yüklenme hızı olacaktır.Oluyor bence reis.
Evet, RAM ile iletişimi sağladıktan sonra (oyunu yükleme ekranı) bir performans farkı olmayacak.Aynen oyunlar RAM üzerinde çalışmıyor mu? Tek fark oyunun yüklenme hızı olacaktır.
Dediğim gibi oyunlar için hdd kullanırdım. Ayrıca 5 numaralı mesajdaki ssd nasıl size uyarsa tavsiyemdir.2 oyun yükleyip her yeni oyun yüklediğinde eskisini sildiğinde anlarsın kıymetini.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.