M.2 slotu olmayan anakartta M.2 SSD çeviriciyle kullanılabilir mi?

Yazıyormuş hocam ancak ekran kartım o slotu kaplıyor bahsettiğiniz l şeklimde uzatma kablosunun örneği için link atabilir misiniz?
Riser diye aratıp da bulabilirsiniz
PCI-e x1 to PCI-e x1 Uzatma Kablosu Riser-Extender
burdan almayın güvenilirliğini bilmiyorum sadece örnek olsun diye attım

Bu kablo yanlış kablo olabilir biraz araştırma yaparsanız karşınıza çıkacağını düşünüyorum 1 yıl önce filan arkadaşıma almıştık şimdi hatırlayamadım ChatGPT'ye sorarsanız söyler büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
Riser diye aratıp da bulabilirsiniz.
PCI-e x1 to PCI-e x1 Uzatma Kablosu Riser-Extender
Buradan almayın güvenilirliğini bilmiyorum sadece örnek olsun diye attım.

Bu kablo yanlış kablo olabilir biraz araştırma yaparsanız karşınıza çıkacağını düşünüyorum 1 yıl önce filan arkadaşıma almıştık şimdi hatırlayamadım ChatGPT'ye sorarsanız söyler büyük ihtimalle.

Anladım hocam teşekkür ederim peki 2 ayrı ürün almak yerine SATA 3 çeviricisi alsam fazla hız kaybı yaşar mıyım?

Hızdan yana şüphen olmasın oyun için ikisi de aynı sadece render filan alıyorsan SATA üzer biraz sadece oyun için kullanıyorsan bilgisayarı hangisi daha ucuzsa hangisi işine geliyorsa onu al.

Render değil de Windows kuracağım peki herhangi bir bir SATA 3 dönüştürücüsü alsam uyar mı? (kusura bakmayın çok soru soruyorum)

Render değil de Windows kuracağım peki herhangi bir bir SATA 3 dönüştürücüsü alsam uyar mı? (kusura bakmayın çok soru soruyorum)

Windows kurabilirsin sorun olmaz evet herhangi biri olur uçlarına bak biri senin anakartındaki SATA yazan L şeklindeki yere diğeri SSD'ye takılacak uygunsa herhangi biri olur bir adet veri kablosu bu bahsettiğim olacak bir de powersuplayden SATA'ya güç veren güç kablosu olacak.

Windows kurabilirsin sorun olmaz evet herhangi biri olur uçlarına bak biri senin anakartındaki SATA yazan l şeklindeki yere diğeri SSD'ye takılacak uygunsa herhangi biri olur bir adet veri kablosu bu bahsettiğim olacak bir de powersuplayden SATA'ya güç veren güç kablosu olacak.

Anladım hocam yani 1 küçük soket 1 de büyük soket girişi olacak değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı