M.2 SSD adaptörü önerisi

watchdogs123p

Kilopat
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
872
Yer
İstanbul
Anakartım B450M-H ve sadece tek M.2 slotu var. Bu anakarta birden fazla M.2 SSD takmak için bir adaptör tavsiyesi istiyorum. SSD'leri adaptöre takınca hız düşmesi olur mu, bilmek istiyorum bir de.
 
NVME mi, M2 mi ? NVME ise M key adaptörleri kararsız. M2 için M-B KEY diskler tam performans almanızı sağlıyor. Ama burda tekrar altını çizmek istiyorum sadece M2 diskler performanslı. NVME için adaptör olayını unutun derim. Aşağıdan legacy görseli inceleyebilirsiniz.


615-QogeLuL._AC_SL1024_.jpg
 
NVME diskler adaptörle sorun yaşatıyor işte bunu söylemek istiyorum. Hız düşüşünü geçtim diski bile görmeyecek.
Ben herhangi bir NVMe M.2 SSD alıp adaptöre takarsam illa hız düşüşü olacak mı? Çok olur mu? Daha fazla depolama istiyorum. SATA SSD alsam film ve oyun için M.2 SSD ile çok büyük fark olur mu? Yavaşlık istemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı