Dosya aktarımı vs. yapıyorsanız NVMe M.2 daha avantajlı. Ancak sadece oyunsa, sata ssd'i de tercih edilebilir. Alacağınız SATA SSD nedir?Almak istediğim M.2 SSD.
Bahsettiğim video da.Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Öneriniz tavsiyeniz nedir?
Açıkçası farkı ne onu da tam bilmiyorum.
Attığınız modelin Dram'i bulunmakta, alınabilir. Alternatif olarak Adata Legend 700 bakabilirsiniz. @MTurkmn M.2 direkt bağlantı sağlıyor, SATA HDD, SSD gibi modeller SATA kablosu ile bağlantı yaptığı için hızı kat be kat yavaş kalıyor. Geleceğe yönelik olmasından kasanızda gereksiz kablo kaplamamasından dolayı M.2 sizin için iyi bir seçenek. Attığınız modelden de sorun yaşamazsınız.
Attığınız modelin Dram'i bulunmakta, alınabilir. Alternatif olarak Adata Legend 700 bakabilirsiniz. @MTurkmn M.2 direkt bağlantı sağlıyor, SATA HDD, SSD gibi modeller SATA kablosu ile bağlantı yaptığı için hızı kat be kat yavaş kalıyor. Geleceğe yönelik olmasından kasanızda gereksiz kablo kaplamamasından dolayı M.2 sizin için iyi bir seçenek. Attığınız modelden de sorun yaşamazsınız.
Dosya aktarımı vs. yapıyorsanız M.2 daha avantajlı. Ancak sadece oyunsa, SATA SSD'i de tercih edilebilir. Alacağınız SATA SSD nedir?
NVMe M.2 daha hızlı. Çünkü M.2 dediğimiz port SATA M.2 portu. Bu şekilde oluyor girişleri genelde.Yani
gigabyte b450m s2h anakartım için
Bu model gayet iyi diyorsunuz ?Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Açıkçası NvME SSD ve M.2 farkı ne tam onu da anlayamadım. Hangisi daha hızlıdır vs alacaksam hızlı olanı almak istedim açıkçası
NVMe M.2'yi anladım. Yazınızda bahsettiğiniz 1TB Sata SSD hangisi onu anlayamadım.Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri