Merhaba herkese. Öncelikle dün geceden beri bu sorunu çözmeye çalışıyorum ve bütün konulara bakmaya çalıştım ama yapamadım. En azından sorunun ne olduğunu anladım. Yeni anakart aldım ve bilgisayarıma taktım bu noktada bir sorun yok. Ancak bir de format atmak istedim ve arkadaşımdan format USB'sini aldım. USB hangi formatta hazırlandı bilmiyorum. Ama diğer arkadaşımın bilgisayarına aynı USB ile format atabildik ancak bana şu şekil hata verdi:

Daha sonrasında ise ben deneye deneye sorunun M.2 SSD mi boot menüde algılamaması olduğunu anladım. M.2 SSD hariç diğer bütün diskleri çıkardım (HDD ve 120 GB'lık normal SSD).
 M.2 SSD'm Kioxia-Exceria G2 SS 1TB anakartın M.2_1 slotuna takılı ve çalışıyor:

Sadece M.2 takılı iken bu sefer tekrar denediğimde yükleme ekranı bittikten sonra tekrar yükleme ekranına atmaya başladı. Bu arada bu sorun için yapılan videolardaki bütün komutları vs. denedim CMD'de ancak işe yaramadı.
HDD'yi takıp Windows'u ona yüklemeyi denedim USB ile ve HDD'ye yükleniyor, bilgisayar açıldıktan sonra bilgisayarım klasöründe M.2 SSD de gözüküyor. Ama M.2'ye yükleyemiyorum.
BIOS'u UEFI moddan CSM moda alınca ise boot menude M.2 SSD gözüküyor ancak böyle yüklemeyi denediğimde yükledikten sonra yine Windows yükleme ekranına atıyor.
Ne yapmam gerekiyor yardım edebilir misiniz? Biraz uzun oldu ama yazarken bile kafam karıştı, anlamadığınız bir yer veya benim atladığım yerler olabilir, siz cevaplarda sorarsanız cevaplarım. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Yardım edebilecek biri yok mu? 
@Recep Baltaş