assure Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2025 #1 Yeni aldığım SSD Aygıt Yöneticisi ve BIOS'ta gözüküyor ama disk yönetiminde gözükmüyor ve kullanamıyorum. Aygıt Yöneticisi'nden SSD'yi silsem düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Yeni aldığım SSD Aygıt Yöneticisi ve BIOS'ta gözüküyor ama disk yönetiminde gözükmüyor ve kullanamıyorum. Aygıt Yöneticisi'nden SSD'yi silsem düzelir mi?
turstuf Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 15 9 Mart 2025 #2 Denetim masasına girip depolama seçeneklerinden yeni disk oluşturmayı seçtiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS assure Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2025 #3 turstuf dedi: Denetim masasına girip depolama seçeneklerinden yeni disk oluşturmayı seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama onuda deneyeyim turstuf dedi: Denetim Masası'na girip depolama seçeneklerinden yeni disk oluşturmayı seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Depolama alanları ile çalışan sürücü yok diyor Son düzenleme: 9 Mart 2025 Artı 0 Eksi
turstuf dedi: Denetim masasına girip depolama seçeneklerinden yeni disk oluşturmayı seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum ama onuda deneyeyim turstuf dedi: Denetim Masası'na girip depolama seçeneklerinden yeni disk oluşturmayı seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Depolama alanları ile çalışan sürücü yok diyor
turstuf Femtopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 15 9 Mart 2025 #4 O zaman SSD'yi görmemiş direkt sök tak yapın. Eğer hala olmuyorsa SSD de sıkıntı olabilir ya da farklı bir yöntemi olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025 Artı 0 Eksi
O zaman SSD'yi görmemiş direkt sök tak yapın. Eğer hala olmuyorsa SSD de sıkıntı olabilir ya da farklı bir yöntemi olabilir.
KS KS assure Centipat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2025 #5 turstuf dedi: O zaman SSD'yi görmemiş direkt sök tak yapın eğer hala olmuyorsa SSD de sıkıntı olabilir ya da farklı bir yöntemi olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler, deneyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025 Artı 0 Eksi
turstuf dedi: O zaman SSD'yi görmemiş direkt sök tak yapın eğer hala olmuyorsa SSD de sıkıntı olabilir ya da farklı bir yöntemi olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler, deneyeceğim.