Anakart`ın sitesinde PCIe 3.0 x16 slot diyor ama buna takarak alabilir miyim full hızını? Birde daha sıcak çalışır mı daha hızlı olacağı için?Evet, alırsın.
Evet, tam hız alırsın. Ben de dönüştürücü ile 3. M2 kullanıyorum PCIe 3 slotunda. Sıcaklıkla alakası yok. Sağlıksız da olmaz.Ne açıdan sağlıklı olmaz?
Anakart`ın sitesinde PCIe 3.0 x16 slot diyor ama buna takarak alabilir miyim full hızını? Birde daha sıcak çalışır mı daha hızlı olacağı için?
PCIe 2.0 ise diğer slot 2000 veya bir tık üstü hız alman gerekiyor.Bir tane daha soracağım bunaltıyorum biraz kusura bakmayın. PCI-e 2.0 X16 slotuna taksam da PCI-e 3 slotuyla farkı olur mu? Çünkü PCI-e 2.0 X16 slotu sanırım biraz anakartın altında ve ona takınca anakart kabloları eziliyor ekran kartı tarafından.
Benim SSD’de kendi soğutucusu var. Çok ısınıyorsa alabilirsin. Çok ısınmıyorsa gereksiz.Siz soğutucu ile mi kullanıyorsunuz soğutucu olmadan mı dönüştürücüyü? Benim M2 SSD yüksek sıcaklıklarda çalışan bir SSD olduğu için şu soğutucudan aldım ama dönüştürücüye vidalanır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.