M.2 SSD hızı düşük

ahmts100

Hectopat
Arkadaşlar herkese selam. Bir hafta önce yeni bilgisayar aldım bilgisayarımın içinde MLD markalı 500 GB 3300 okuma 3100 yazma hızı olan M.2 SSD mevcut. Crystal dismark testinde 2200 okuma 1000 yazma hızı gibi garip sonuçlar çıkıyor.

Aldığım yer bilgisayarı pckolik. Aradım teknik destek için aradığımda kendisinin CrystalDiskMark sonucunu kabul etmediğini söyledi. Kendi programı olduğu onunla test yapacağını söyledi. Bende programı istediğimde işte bana özel falan filan diye kıvırdı. İşte M.2 SSD göndereceksin bir 20 iş günlük teknik destek süremiz var olmazsa anakartı yolluyacaksın tarzı cevaplar aldım sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de Hi level 250gb 3300 - 1200 okuma yazmalı nvme ssd var. CrystalDiskMark programında okuma 2350 - yazma 1250 çıkıyor. Samsung Magician ve Atto disk mark programında Okuma hızları 3300 - yazma hızı 2900 mbs olarak çıkıyor. Sendeki çıkan değerlerde normal gözüküyor, Atto ve Samsung Magican ile de ölçmelisin.

PcKoliğin destek ekibi demekki hiç bir şeyden anlamayan, cahillerin tekiymiş. Sana alternatif benchmark programlarını önerebilirlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı