Kingston A2000/500GB NVMe M.2 SSD düşük okuma hızı

Oxygenium

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar bugün satın almış olduğum "Kingston A2000/500GB SSD" cihazına en güncel Windows sürümünü ve sürücülerini kurdum ve ardından Crystaldisk Benchmark'ını çalıştırdım ama görsellerde de gördügünüz gibi vaat edilenin çok altında bir okuma değeri alıyorum disklerden pek anlamam, ksm uygulamasından healt penceresinin de görsellerini ekledim. Bilgisayarımı alalı 1 hafta bile olmuyor yanında 256 GB'lık "SK Hynix hFM256GDJtng-8310a" modeli ile gelmişti o vadettiği değerleri verebiliyordu şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım sizce?
Cihazın elime geçeli daha birkaç saat olmakta, direkt iade talebinde mi bulunmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    56,1 KB · Görüntüleme: 86
  • 1.png
    1.png
    69,9 KB · Görüntüleme: 86
  • 2.png
    2.png
    78,4 KB · Görüntüleme: 69
  • 3.png
    3.png
    87,4 KB · Görüntüleme: 85
E

Kingston SSD için 2200 MB/s yazma 2000 MB/s için üst değerleri sınır olarak vermiş. Yazma hızında bir problem görünmüyor. Sadece okuma hızında düşüklük var. Arka planda çalışan uygulama veya yaptığınız başka bir işlem var mıydı?

Evet dediginiz gibi yazma makul lakin arka planda çalışan hiçbir şey olmamasına rağmen 1.2 GB barajı varmış gibi takılıyor 1.2 GB/s yazma hızında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı