- Makaleler
- 42
Fan içeren alacaksanız eğer anakarta takılan bir model olsun.
SSD'ler elektrikle çalıştıkları için ısı üretirler. 40 derece dediğiniz oda sıcaklığının sadece 10-15 derece üstünde. Zaten SSD'ler genelde 70 dereceye ulaştığında önlem almaya başlıyor. Eğer 40 derece yüksek olsaydı 40 derecede hız düşürürdü. SSD'yi zorlayacak test veya uygulama kullanarak SSD'nin ulaştığı sıcaklık değerlerine bakıp karar verin.Bence gerek var hocam, 40 derecenin de altında olmalı.
O zaman en mantıklısı fanlı olanı gibi?Sıvı soğutma değil marka adı bu' EK Water Blocks'.
Aynı ürün Nanokatalog üzerinde 87.50 TL stoklarında yoksa geç gelir.
![]()
EK Water Blocks EK-M.2 NVMe Sabit disk sürücüsü Soğutucu Soğutucu 3830046991737 - Nanokatalog
Soğutucu 3830046991737 EK Water Blocks EK-M.2 NVMe Sabit disk sürücüsü incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Boştaki sıcaklık önemli değil. Benim SSD yük altında 80 dereceye kadar çıkıyordu, performans düşürüyordu. Şu ürünü satın aldım. Açtığım konuda resimler var ; Pasif SSD Soğutucu - Technopat SosyalSelamlar, ASUS M.2 970 Evo Plus SSD'imin sıcaklık değerleri 40 derecede, anakart ise 28 derecede, dolayısıyla sıcaklık oranı yüksek.
M.2 SSD Soğutucu almak istiyorum ama piyasa da soğutucu yok, bildiğiniz alışveriş sitesinden soğutucu falan varsa link alabilir miyim?
5 farklı model var. Bir çeşidi notebooklar için. Yorum ise fanlı model için 70 dereceden 40 dereceye düştü diye yazıyor.
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.